Nedjeljni horoskop: Blizanci donose bitne odluke, Lava će šarmirati neko sa posla

Nedjeljni horoskop: Blizanci donose bitne odluke, Lava će šarmirati neko sa posla

Nedjeljni horoskop.

Merkur je krenuo pravim hodom, Mars je u znaku svoje egzaltacije, daje snagu i pokreće nas na konkretne ciljeve.

U toku nejdelje Mlad mjesec u znaku Jarca nam nagoveštava takođe nove početke i daje nam dozu smirenosti. Pokrenimo samo ono najbolje za nas.

Ovan

Posao: Puni ste energije, samo obratite pažnju na manje nesuglasice sa saradnicima. Svakako zadovoljstvo neće izostati.

Ljubav: Na ovom polju partner može biti pomalo uznemiren, imajte strpljenja. Lijepi trenuci. Slobodni – moguće je neko lijepo poznanstvo i avantura.

Zdravlje: Blagi oprez na hronične zdravstvene tegobe i probleme sa koštanim sistemom.

Bik

Posao: Polovinom nedjelje jedan glas može da vas iznenadi, nekog pozitivno, nekoga ne. Svakako jedan miran period je pred vama.

Ljubav: Na ovom planu nema većih promena. Radite na boljoj komunikaciji. Slobodni – kod vas su moguće emocije vezane za neki put.

Zdravlje: Oprez na digestivni trakt.

Blizanci

Posao: Nema bitnih dešavanja. Vrijeme je da donesete bitne odluke, ali samo smireno.

Ljubav: Lijepa dešavanja. Nekima slijedi ulazak u avanture, drugima mogućnost ulaska u tajne veze. Zauzeti – uživajte i dajte podršku voljenoj osobi. Moguće manje nesuglasice.

Zdravlje: Dobro se osjećate, ali pad energije je moguć kod nekih pripadnika ovog znaka i podznaka.

Rak

Posao: Kod vas sve teče po planu. Bićete zadovoljni radom i rezultatima. Lijepi dani na poslovnom planu kada ste vi u pitanju.

Ljubav: Slobodni – može vam privući pažnju neko iz okruženja. Zauzeti – malo i bezazleno nerazumijevanje.

Zdravlje: Dobro se osjećate. Blagi oprez na kardiovaskularni sistem.

Lav

Posao: Radićete, ali i rezultati neće izostati. Moguće je više posla nego što ste namjeravali ali će se svakako isplatiti.

Ljubav: Uživaćete i plenićete šarmom. Kod ženske populacije neko vezan za posao može da vas zaintrigira.

Zdravlje: Oprez od lakših povreda.

Djevica

Posao: Bićete zadovoljni dešavanjima, ali ćete željeti malo odmora. Svima koji se bave kreativnim poslom uspjeh je tu.

Ljubav: Moguć je ulazak u emotivnu vezu. Ipak, sačekajte još malo za nešto ozbiljnije. Zauzeti – pojačane strasti, ali i želja da se malo osamite.

Zdravlje: Odmarajte što više i jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Bićete aktivni, ali ćete poželjeti i da se udaljite od svega. Finansije su zadovoljavajuće. Oprez od povećane potrošnje novca ili ulaganja u dom. Nemojte brinuti, stvari idu svojim tokom.

Ljubav: Moguć je kraći put sa partnerom i uživanje u ovoj nedjelji. Zauzeti – izbjegavajte sukobe ako do njih dođe. Budite aktivni i radite na pozitivnoj energiji.

Zdravlje: Pojačana nervoza, ali radite na sebi.

Škorpija

Posao: Možete biti zadovoljni okolnostima. Biće novca i zasluga za rad i vaše zalaganje. Samo budite oprezni kada je potrošnja novca u pitanju.

Ljubav: Stvari idu po planu i vašim željama. Mogućnost ulaska u vezu kod nekih. Zauzeti – lijepi trenuci i planiranje dalje budućnosti.

Zdravlje: Puni ste energije i bez većih problema. Samo obratite pažnju na ishranu i više se krećite.

Strijelac

Posao: Fokus vam je na realizaciji planova. Bićete zadovoljni i uskoro očekujte prosperitet na ovom polju. Oprez na potrošnju novca.

Ljubav: I na ovom segmentu života imaćete radosti i uspjeha. Ali sačekajte slijedeću nedjelju ako planirate ulazak u nove emotivne veze.

Zdravlje: Dobro se osjećate. Mogući su hronični problemi i pravilno se hranite.

Jarac

Posao: Puni ste optimizma, samo ovih dana ostanite strpljivi i pokušajte da sagledate stvari realno, kako to vi inače radite. Manje nedoumica i želja za promenama su tu. Svakako dobar period za vas.

Ljubav: Nije period za ulazak u nove emotivne veze. Ubrzo na ovom polju očekujte dosta lijepih dešavanja. Mogući su ulasci u avanture i tajne veze. Zauzeti – više pažnje posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Imate energije i dobro se osjećate. Moguća je pojava hroničnih tegoba.

Vodolija

Posao: Nervoza i mogući manji problemi. Ostanite strpljivi i biće sve dobro. Ako i dođe do nesuglasica sa kolegama pokušajte da ostanete smireni.

Ljubav: Na ovom polju je bolja situacija. Dosta druženja i mogućnost ulaska u romansu. Zauzeti, više se posvetite voljenoj osobi i uživajte.

Zdravlje: Mogući pojačana nervoza i nesanica.

Ribe

Posao: Dobar je period, a uz strpljenje dolaze rezultati. Opustite se i uživajte u plodovima rada. Uspjeh kada su partnerski poslovi u pitanju.

Ljubav: Na ovom polju, takođe su tu i aktivnija dešavanja i pokreću se mnoge stvari koje ste željeli. Prava veza, ako ste slobodni je na pomolu. Zauzeti – prijatna atmosfera i druženje. Uživajte.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih problema. Jačajte imunitet, prenosi Ona.rs

autor:http://glassrpske.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.