Nesavjesni vozač polomio polubranik u Zalužanima

Nesavjesni vozač polomio polubranik u Zalužanima

Nesavjesni vozač polomio polubranik u Zalužanima.

Nesavjesni vozač polomio je polubranik na pružnom prelazu u Zalužanima nakon što je poslije loše procjene pokušao da se vrati u rikverc.

Željeznice Republike Srpske ulažu maksimalne napore kako bi obezbedile nesmetano i bezbedno odvijanje saobraćaja na putnim prelazima. Sačuvati pre svega ljudske živote ali i svoju imovinu, željezničarima je svakodnevnica.

Taj posao, nanoseći značajnu materijalnu štetu, u velikoj meri otežavaju sada već brojni pojedinci, koji iznova ignorišu propise, pravila i saobraćajnu kulturu, saopštili su iz Željeznica Republike Srpske.

Oni najoštrije osuđuju ovakva postupanja učesnika u saobraćaju i ponovo apeluju da svi budu odgovorni prema sebi i drugim i da se obavezno zaustave ispred putnog prelaza.

„Lična nepažnja učesnika u drumskom saobraćaju, neoprezno i neodgovorno kretanje prilikom prelaska preko pruge kao i uništavanje željezničke imovine, najčešći su uzroci nastanka saobraćajnih nezgoda, zbog čega je neophodno i dalje ukazivati na obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije na putnim prelazima“, poručili su iz ŽRS.

autor:http://aloonline.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.