Nije došla u kamionu ali je napravila lom: „Kraljica, bila i ostala!“ Ćana upala na proslavu 18. rođendana, Derventa je gorjela

Nije došla u kamionu ali je napravila lom: „Kraljica, bila i ostala!“ Ćana upala na proslavu 18. rođendana, Derventa je gorjela

Pjevačica Stanojka Mitrović često u šali kaže da je poznata kao „Ćana iznenađenje“ i zaista jeste.

Nakon spektakularnog ulaska na veselje o kome je brujao region, kada je na svadbu upala u šleperu, sada je na jedan rođendan ponovo ušla na nesvakidašnji način i 18-godišnjem slavljeniku ispunila najveću želju.

Naime, u Derventi se odigralo veliko slavlje povodom punoljetstva, a pravo iznenađenje bio je upravo Ćanin dolazak.

Mladenci i svatovi u Ribniku pali u trans: Ćana na njihovu svadbu nije stigla šleperom, ali je opet priredila iznenađenje (VIDEO)

Pjevačica je svoj veliki hit zapjevala još sa ulaza, a gosti nisu mogli da vjeruju šta se dešava, te je uslijedila cika i vriska nakon što su je ugledali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ćana Mitrović (@canamitrovic_official)

„Srpska majka, sestra, prijatelj, sve si ti“, poručila joj je koleginica Goca Lazarević, dok se komentari fanova poput „Ćano, rasplaka me“, „Kraljica bila i ostala“ još uvijek nižu.

Bilo je i onih kojima nije jasno šta se desilo, pa je ispod komentara „Što ovoliko vrište?“, Ćana objasnila „Šokirani, emocije“.

Pjevačica je nedavno za Grand izjavila da normalan ulaz na veselje više i ne pamti.

– Ima sigurno jedno pet, šest godina,možda i više da skoro ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sjednem, popijem kafu, uvijek ulazim sa nekih neobičnih mjesta, prevoznih sredstava, stepeništa – rekla je Ćana, a na konstataciju da je samo još kroz dimnjak nisu spustili, odgovorila:

– Da, nije isključeno ni to (smijeh), ali moj gabarit izgleda ne dozvoljava. Domaćini se sad utrkuju ko će osmisliti nešto bolje, originalnije, zanimljivije, prenosi Alo.

Kaže da joj svaki zanimljiv ulazak na veselje predstavlja izazov, kao i da ima raznih prijedloga domaćina, a jedan ju je nedavno baš iznenadio.

– Uvijek prihvatam sve što je zanimljivo, a da opet ne urušava moj ugled. Skoro sam imala jednu ponudu da dođem tenkom, pa to bi bio haos. Rek’o ako ste sa Ministarstvom odbrane u dobrim odnosima, ja nemam problem. Malo smo se šalili, ali neće me iznenaditi ni ako ta opcija bude – iskrena je pjevačica za kojom vlada ogromno interesovanje.

autor:alo.rs,/srppskainfo.com foto: IG

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.