Novi detalji stravičnog sudara kamiona i autobusa: Putnici su se GUŠILI, kamiondžija koji je IZAZVAO NESREĆU pričao na telefon

Novi detalji stravičnog sudara kamiona i autobusa: Putnici su se GUŠILI, kamiondžija koji je IZAZVAO NESREĆU pričao na telefon

Novi detalji stravičnog sudara kamiona i autobusa.

Muškarac (50) uhapšen je danas zbog sumnje da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo vozač autobusa, a 21 osoba povrijeđena.

Kako saznaje izvor Blica, vozač kamiona nije prišao autobusu da pomogne i vidi šta se je uradio, već je opušteno pričao telefonom.

Putnici su nakon izlaska iz autobusa vidjeli vozača kamiona koji je izazvao udes sa smrtnim ishodom, kako “mrtav ‘ladan” stoji na ulici sa telefonom u ruci. Ni u jednom trenutku nije prišao da pomogne i vidi šta se desilo.

– U toku razgovora sa policijom, odlazio je do kamiona da uzme flašicu sa vodom da se osvježi – pričaju očevici.

Kamion je sa sporednog puta krenuo sa se uključi na glavni. Vozač autobusa je išao pravo u smjeru ka Obrenovcu. Kada je vidio da se kamion ne zaustavlja, svirao mu je na 50 – 60 metara daljine. Međutim kamion se nije zaustavio, iako je imao znak stop. Uprkos zvučnom upozorenju i kočenju vozača autobusa, sve se odigralo u tri sekunde i autobus nije imao nikakve šanse da izbjegne ovaj stravičan sudar.

Autobus je udario u zadnji dio prikolice kamiona i na taj način na licu mesta stradao je vozač autobusa, a vozač kamiona je ostao nepovrijeđen. Kamiondžija je u trenutku sudara telefonirao.

Da agonija bude još veća, u autobusu je krenuo da se širi dim i prašina. Putnici su počeli da se guše, a vrata autobusa nisu mogla da se otvore. Jedan od putnika je uspio da razvali vrata autobusa i na taj način oslobodi izlaz, čime je dodatno povrijedio sebe.

Putnici su prišli vozaču, polivali ga vodom i pozvali hitnu pomoć, ali nije bilo spasa. Od siline udarca vozač je na licu mjesta ostao mrtav.

autor:http://srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.