Opasna vožnja u Banjaluci: Punom brzinom projurio kroz crveno svjetlo

Opasna vožnja u Banjaluci: Punom brzinom projurio kroz crveno svjetlo

Opasna vožnja u Banjaluci.

Na zapadnom tranzitu, na raskrsnici ispod banjalučkog naselja Petrićevac, zabilježen je slučaj bahate vožnje, gdje nesavjesni vozač, pri punoj brzini, nastavlja voziti dok semafor pokazuje crveno svjetlo.

Potvrdio je to za „Nezavisne novine“ Banjalučanin Milorad Gavranović, koji ističe se to dogodilo 31. decembra 2023. oko 5.30, a što je snimila i kamera u njegovom vozilu, s tim što ona ne pokazuje tačno vrijeme.

Gavranović ističe da je on tih momenata išao iz pravca grada, pošto je tromjesečnu kćerkicu vraćao iz Hitne, te se zaustavio ispred semafora.

Podsjeća da je riječ o saobraćajnici sa dvije trake, s tim što je on stajao u desnoj, a prema njegovim riječima, desno od njega, uskim prostorom, „protutnjao“ je bahati vozač.

„Da je moje vozilo bilo samo malo više udesno, on bi nam skroz sastrugao desnu stranu. Pri njegovom nailasku, mi smo se zaljuljali u vozilu“, rekao je za „Nezavisne novine“ ovaj Banjalučanin.

On ističe da je riječ o automobilu slovenačnih registarskih oznaka, te se, s obzirom na brojne kamere i činjenicu da su poznati tačno vrijeme i lokacija gdje se sve dešavalo, nada da će policija pronaći bahatog vozača.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.