NIKAKO IM SE NE ZAMJERAJTE Ova 3 znaka obožavaju da se svete

NIKAKO IM SE NE ZAMJERAJTE Ova 3 znaka obožavaju da se svete

Ova 3 znaka obožavaju da se svete.
Astrolozi tri znaka Zodijaka navode kao one koji vole da se svete

Svi poznajemo ljude koji nikad ništa ne opraštaju niti zaboravljaju. Njihov krajnji cilj u životu je osvetiti se onima za koje misle da su ih povrijedili i navesti ih da plate za ono što su im učinili. Prema astrolozima, ovo su horoskopski znakovi koji uvijek traže osvetu.

Škorpija

Škorpije pamte svaku uvredu i nepravdu koja im je nanesena i nikada ne opraštaju. Ako ih povrijedite, budite uvjereni da će vam se kad-tad osvetiti. Ponekad pripremaju osvetu mjesecima, pa i godinama, jer čekaju idealan trenutak da je sprovedu u djelo i ubodu tamo gdje najviše boli.

Ovan

I Ovnovi su prilično osvetoljubivi. Ne opraštaju lako ljudima i vjeruju da trebaju vratiti onome ko ih je povrijedio. Za razliku od manipulativnih Škorpije, oni nemaju volje ni strpljenja mesecima planirati osvetu. Ovnovi su impulsivni i reaguju u trenutku pa je takva i njihova osveta – brza i eksplozivna, piše index.hr.

Jarac

Ni Jarčevi nikada ne propuštaju priliku za osvetom. Ako ste im napravili nešto nažao, oni će se pobrinuti da vam zagorčaju život i neće se zaustaviti dok ne ostvare cilj. Jarci se osvećuju sa stilom, bez nepotrebnih izliva emocija, jer smatraju da svako treba dobiti ono što je zaslužio.

autor:http://aloonline.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.