Ovako izgleda teren gdje je nestala mala Danka (2): Mještani strahuju od jednog

Ovako izgleda teren gdje je nestala mala Danka (2): Mještani strahuju od jednog

Ovako izgleda teren gdje je nestala mala Danka (2).

Danka Ilić (2) nestala je juče oko 13 sati u Banjskom Polju u blizini Bora, a na licu mjesta nalaze se policija, vatrogasci, spasioci Gorske službe i mnogi mještani koji su se uključili u potragu za njom.

Kako piše Telegraf, porodična kuća porodice Ilić nalazi se na samom kraju sela, a odmah iza rasprostire se veoma nepristupačan teren okružen šumama i obroncima. Mještani pojašnjavaju da se i u okolini kuće nalaze rupe, koje se takođe provjeravaju. U blizini se nalaze i potoci, te postoji bojazan mještana da je djevojčica možda upala u vodu.

Kako se vidi na Gugl mapi, u pitanju je mjesto koje je okruženo brdima, obroncima i šumskim predjelima.

Potragu dodatno otežavaju i vremenski uslovi, kao i kiša koja je padala cijelu noć.

Sinoć je ispred porodične kuće u Banjskom polju bio okupljen veliki broj ljudi, a sam prilaz kući čuva kordon policije. Mještani su jako uplašeni i uznemireni. Ne pamte da se u njihovom mjestu dogodilo ovako nešto.

„Oko kuće Ilića nalazi se nekoliko rupa. Ovdje ima dosta rupa koje su duboke između jednog i dva metra. Te rupe su se napunile podzemnim vodama. Trenutno se motkama provjerava da li je djevojčica možda upala u neku od njih. Za sada u njima nismo ništa pronašli“, rekao je sinoć jedan od komšija za Telegraf.

Za malenom Dankom traga se helikopterima i termovizijskim kamerama, a uključile su se i dodatne snage žandarmerije, kao i više od 350 ljudi. Na teren je stigao i ministar policije Bratislav Gašić.

Podsjetimo, malena Danka je nestala oko juče 13 sati, a kako je majka rekla, trag joj se izgubio dok se okrenula.

„Dala sam drugom djetetu da pije vodu, kad sam se okrenula nije je bilo“, rekla je on.

Danka je na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Zbog njenog nestanka, juče se po prvi put u Srbiji oglasio Amber Alert.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.