Pojedinici nanose štetu SNSD-u i daju povod piskaralima da likuju

Pojedinici nanose štetu SNSD-u i daju povod piskaralima da likuju

Gorica Dodik i danas se oglasila na društvenim mrežama povodom jučerašnjeg slučaja, kada je objavljeno da su kod Marka Šukala u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu pronađeni narkotici.

– U ovom ludom vremenu i najezdi mladih i neobrazovanih rijaliti političara nedostojnih funkcija koje obavljaju, još jedna užasavajuća činjenica je da pojedini visoko obrazovani podmlaci u politici prave veću štetu stranci koju predstavljaju od samih rijaliti igrača – istakla je ona u prvom od tri tvita.

– Sav rad i trud ljudi u stranci, ovog puta u SNSD-u, vi bacate u drugi plan svojim bahaćenjem, nedoličnim ponašanjem i lažnim predstavljanjem, dajući povoda piskaralima da likuju i prave i dalje priče koje vezuju opet za samo jednog čovjeka – dodala je Gorica Dodik.

– Ista ta piskarala koja bez opijata i alkohola raditi ne mogu. Žalosno je da koristite drogu da biste se “vinuli u visinu” i dokazivali “veličinu”, a još žalosnije je što nakon svega ne mislite da ste pogriješili – zaključila je Gorica Dodik na Tviteru.

autor: Faktor,  foto: Borislav Zdrinja ZIPA PHOTO

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.