ŠOK U CRNOJ GORI! Predsjednik države NAPUSTIO partiju Evropa sad – Nismo ispunili očekivanja

ŠOK U CRNOJ GORI! Predsjednik države NAPUSTIO partiju Evropa sad – Nismo ispunili očekivanja

Predsjednik Crne Gore napustio partiju Evropa sad

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović podnio je ostavku na sve funkcije u partiji Pokret Evropa sad, čiji je bio zamjenik predsjednika.

Ovom odlukom Milatović je šokirao sve.

Na mreži X je dao objašnjenje za svoju odluku.

– Prilikom osnivanja Pokreta Evropa sad!, građanima smo obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive.

Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju.

Predsjednik Crne Gore napustio partiju Evropa sad

Također, obećali smo drugačiju političku kulturu utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrijednosti – naveo je Milatović.

Dodao je da je dosadašnji način rada suprotan obećanom i vrijednostima koje je, kako je naveo, imao na umu prilikom stvaranja Pokreta.

– Iz tog razloga dajem ostavku na sve funkcije u Pokretu.

Pokret Evropa sad! je bio i ostat će važan dio mene jer smo zajedno ispisivali historiju demokratskih promjena u zemlji.

Kao i do sada, isključivo vođen interesima građana, kao Predsjednik Crne Gore sve svoje kapacitete usmjerit ću ka realizaciji ključnih državnih prioriteta – zaključio je Milatović.

NE PROPUSTITE:

Pomogli smo Spajiću da podigne stranačku infrastruturu a on nam vraća stavovima Eskobara

autor: http://avaz.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.