Nekoliko dana nakon užasa: Preminuo muškarac koga je presa povrijedila na poslu

Nekoliko dana nakon užasa: Preminuo muškarac koga je presa povrijedila na poslu

Preminuo muškarac.

Muškarac P.T. (37) iz Prokuplja koga je pritisla presa na radnom mjestu preminuo je u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu, nekoliko dana nakon što je u njega primljen u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

Podsjetimo, tragično stradali P.T. primljen je sa prelomom karličnih kostiju, povredama arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije za lijevu nogu i koji je bio hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Uprkos svim naporima ljekara i multidisciplinarnog pristupa liječenju, juče je, u toku popodneva preminuo.

Inače, radnika iz Prokuplja je pritisla presa na radnom mjestu. On je potom dovezen u Univerzitetski – klinički centar u Nišu sanitetom Hitne pomoći iz Prokuplja i na prijemu je bio u teškom, životno ugrožavajućem stanju, piše Nova.

Odmah je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega je utvrđeno da pacijent ima prelom karličnih kostiju, kao i povrede arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije u lijevoj nozi. Poslije hitnog hirurškog zbrinjavanja, pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš. Nalazi se u teškom opštem stanju, priključen je na aparat za vještačku ventilaciju – saopštili su tada iz UKC Niš.

autor:http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.