Ramo Isak poziva na skup, Zukan Helez pali vatru – Provokacije iz FBIH ne prestaju! ŠIRE SE LAŽNE INFORMACIJE O NAORUŽAVANJU SRBA

Ramo Isak poziva na skup, Zukan Helez pali vatru – Provokacije iz FBIH ne prestaju! ŠIRE SE LAŽNE INFORMACIJE O NAORUŽAVANJU SRBA

Ramo Isak poziva na skup

Ramo Isak je u objavi na društvenoj mreži Instagram objavio video snimak uz poziv na okupljanje koje će u subotu biti organizovano u Zenici.

Dok rukovodstvo Republike Srpske poziva na suživot ili mirni razlaz u BiH, federalni ministar Ramo Isak ponosi se izjavama Ćamila Durakovića koji je jednom prilikom izjavio da razlaz znači rat.

„Uvaženi građani BiH, istinske patriote, svi oni koji vole svoju domovinu gdje god bili, pridružite nam se u subotu na Smetovima kod Zenice, pokažimo na ovaj način da druge domovine nemamo, a da našu jedinu BiH ne damo!

Pokažimo svijetu jedinstvo i pravu sliku šta je snaga naroda vođena iskrenim patriotama!

Vidimo se u subotu na Smetovima u 13 sati. Domovina te zove“, naveo je Isak u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Duraković je ovom objavom pozvao na skup koji će u subotu, 27. aprila, biti održan na Smetovima u Zenici.

U objavi je takođe navedeno da će do Smetova biti održan defile vozilima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ramo Isak (@ramo.isak)

Podsjećamo, ranije danas je iz Bosanskog/Bošnjačkog Narodnog vijeća upućeno saopštenje u kojem se ponovo poziva na sukobe, spominju genocidi i ratna dešavanja.

Lažne informacije o naoružavanju Srba

Najnovija propaganda iz ove kuhinje, kako saznaje ATV iz dobro obavještajnih izvora, jeste to da oni tvrde da se po Sokocu, ali i Han Pijesku naoružavaju Srbi kako bi došlo do incidenata uoči sjednice Generalne skupštine UN-a.

Zbog toga su pripadnici ЕUFOR-a prisutni u ove dvije opštine.

Istovremeno, Еufor se pojavio i u Brodu pa se, za sada tajno, raspituju o punoljetnim stanovnicima, broju, detaljima, a sve je počelo prošlog četvrtka pred veliki miting „Srpska te zove“.

Kako saznajemo, plan je da se do 2. maja stvori velika tenzija i plasira što više lažnih informacija o naoružavanju velikog broja Srba spremnih na sukobe.

U javnost se već puštaju opasne i lažne informacije o razlozima odlaska funkcionera Srpske u Srebrenicu 2. maja.

Kako tvrdi naš izvor, glavni saradnik ideologa najnovijih laži međunarodne zajednice je Zukan Helez, ministar odbrane u Savjetu ministara BiH.

On ima ulogu da bombastičnim izjavama uznemirava javnost i plasira lažne informacije o grupisanju Srba i kojekakvim vojnim obukama.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.