Rat Draška Stanivukovića i Đoke Ekvatora – Tužbe, psihijatrija i gradski milioni…

Rat Draška Stanivukovića i Đoke Ekvatora – Tužbe, psihijatrija i gradski milioni…

,,Pedest tužbi ide od Ekvatora i za svaku pres konferenciju gdje sam vrijeđan, kao i za biloborde,“ rekao je Dragoljub Davidović, poznatiji kao Đoko Ekvator. Ne plaši se da će njegov lik se ponovo naći  na bilbordima u Banjaluci, jer kako kaže prije će gradonačelnik završiti na psihijatriji.

Prema riječima Đoke Ekvatora gradonačelnik Banajluke je politički propao.

,,Ja se sažaljevam na jednog bolesnog dječaka, koji napada i živi samo od mržnje. Napao je prevoznike, vatrogasce, zdravstvene radnike, taksiste, pravosuđe, Tužilaštvo, samo što on sa svojim malim mozgom misli da je to jedino ispravno”, priča Davidović.

Ističe da Ekvator radi u skladu sa svim zakonskim propisima  i svaka pravosnažna presuda biće ispoštovana, ali da će na današnju presudu biti podnesena žalba.

,,Kada  ga ja ili neko drugi dobije na sudu, gradonačelnik podništava rad suda. Onda kada on dobije presudu hvali rad suda.  Što se tiče presude  ovo je tehnička stvar, koja ne mijenja suštinu ničega”, rekao je za BL portal Davidović.

Sudiju Gordanu Vojvodić tvrdi da je nikada nije ni vidio, ali sa notarom Maleševićem poznaje  se 30 godina.

,,Vrijeđa notare, sudije i sve, ali doće on u MUP zbog iznude. Šta je prikupio novca od građevinaca i drugih, od koga je uzeo  i kome je dao i treba to da objasni”, navodi Đoko Ekvator.

Podsjetimo, gradonačelnik Banjaluke je na današnjoj vanrednoj sjednici rekao da ponovo će tužiti Davidovića, kojeg je nazvao banditom i lopovom.

,,Pozivamo tužilaštvo da hapse. Mora opet ići serija bilborda o Đoki Ekvatoru. Za nesvjesan rad idu krivične prijave protiv Đoke, Maleševića, Vojvodićeve, a tražimo hitno hapšenje i bivšeg direktora Vodovoda”, rekao je gradonačelnik.

Istakao je da Okružni privredni sud u Banjoj Luci je krajem aprila presudio u korist grada Banjaluka i proglasio apsolutno ništavnim Ugovor o ustupanju potraživanja koji su zaključile banjalučke firme „Ekvator“ i „Banigo građenje“.

autor:agnecije/faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.