Rat Jovane Jeremić i Tanje Savić – Progovorile o Drašku Stanivukoviću?!

Rat Jovane Jeremić i Tanje Savić – Progovorile o Drašku Stanivukoviću?!

Voditeljka Jovana Jeremić je u Jutarnjem programu koji vodi spomenula video snimke koje posjeduje, a njeni gosti su rekli samo da nije povezano sa pjevačicom Tanjom Savić.

 Neću da vadim snimke, trešće se kavez mnogima. Tanju ću da počnem da branim, toliko sam je sahrnanila ove nedelje, moram da počnem da je branim. Bolje da si se uhvatila za dalekovod, nego za mene, sad moram da te spržim. Ona ima dobre pesme, nisam ja kriva što ona mene ne razume. Glupa je kao noć, ja joj činim marketing, moram da počnem da je branim – rekla je Jovana i dodala:

– Ona je uspela u muzici, uspela je da ima nove pesme. Ona je jedna od retkih koja je uspela. Znam sve njene pesme. Ja nju branim kad je u pitanju muzika. Kada neko pecka ja sam nemilosrdna. Ja se uvek branim, i od muškaraca i od žena – zaključila je Jovana.

Podsjetimo, Jovana Jeremiić je prva otrkila navodnu aferu između Tanje Savić i Draška Stanivukovića, nakon čega su jedna o drugoj govorile sve najlepše.

Međutim, nakon zajedničkog gostovanja u emisiji „Amidži šou“ došlo je do neprijatne situacije kada je Tanja Savić napustila studio dok je Jeremićeva pričala, a pjevačica i voditeljka od tada nisu više u dobrim odnosima.

Nakon Tanje Savić koja je otvoreno priznala da je navodna afera sa Draškom Stanivukovićem bila farsa, čeka se i da Jovana Jeremić potvrdi da je cijela navodna „ljubavna afera“ pjevačice i gradonačelnika Banjaluke bila namještaljka i skretanje pažnje sa problema koje je mlađahni gradonačelnik imao u Republici Srpskoj.

KRAJ: I Tanja Savić „raskrinkala“ Draška Stanivukovića – Navodna ljubavna afera bila ČISTA FARSA

autor:aloonile.ba,/faktormagazin.ba, foto: faktormagzin.ba

Share

4 komentara na “Rat Jovane Jeremić i Tanje Savić – Progovorile o Drašku Stanivukoviću?!

  1. Ova jovana ima samo kozu gdje su bile sise, da li ona ima ogledalo da vidi onaj kanal sto je ostao izmedu pokojni sisa. Kako je ruzna ova jovana ne znam ko bi je gledao glava od konja samo sto je konj lijep a ona prava nakaza.jbt kad se us digne iz oponka hahaha

  2. Tanja je za ovu Jovanu izmislila svijet. Jovana otrcana nije vise ni zasto nego samo u smetljiste stara propala nacisto, Jovana kad progovori mislim da cujem Zmaja od Sipova kako su slicni i po glasu i po stasu kao da su familija.

  3. Ne razumijem zasto Faktor daje na znacaju ovoj Jovani i Drasku? mozda se Jovani svida Draskova vila pa ljubomorise ovu divnu zenu, Jovana Tanja trazi ljudinu i muskarcinu a ne homice uzmi ti sebi Draska i vilu. Tanja je lijepa zena i lepa majka dva sina ponosna majka svoji sinova a ti ljigava tracarka kao strina vukanovic iz Trebinja.

  4. Tanja je gospoda za ovu Jovanu! Tanja ima sta da pokaze ima Bog joj podario zensvenost a ima sta da pokaze od glave do pete.Zao mi je Jovane na sta lici. Dobro je sto dolazi proljece da stavim tv u povrce i pustim pink subotom i nedeljom da mi plase vrane i cuvaju povrce.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.