Sedmorica tukla brata i sestru poslije udesa: Djevojku htjeli da bace s mosta?

Sedmorica tukla brata i sestru poslije udesa: Djevojku htjeli da bace s mosta?

U udesu koji se dogodio juče u 17 časova na Dušanovcu u Beogradu, kod isključenja sa auto-puta, teško su povrijeđene dvije osobe, djevojka N. J. (20) i njen brat S. M. (19)!

Kako Kurir saznaje, brat i sestra su povrijeđeni kada su ih pretukla petorica muškaraca, koja su bila u automobilu „ford“ s kojim su se prethodno sudarili.

Stric povrijeđenih za Kurir je ispričao da je porodicu pogodilo to što se u medijima pojavila informacija „da su pretučeni momak i djevojka, kao i da su lakše povrijeđeni“. On kaže da su i N. J. i S. M. u bolnici, da im povrede nisu bezazlene, kao i da po sredi nije bila masovna tuča.

Stric objašnjava za Kurir da je svemu prethodilo to što je „ford“ udario u „audi“ njegovih rođaka velikom brzinom. Kako kaže otpozadi ih je udario i odmah počeo da bježi.

– Nakon što su ih udarili automobilom, odmah su krenuli da bježe sa lica mjesta, a onda su moj bratanac i bratanica krenuli kolima da ih prate, pa su ih sustigli na jednom od semafora i tu su izašli da uslikaju auto i tablice, ne bi li imali neki dokaz za štetu koju su im nanijeli prilikom udarca. Prilikom njihovog izlaska iz auta i slikanja tablica, petorica momaka iz tog „forda“ počeli su da izlaze i da tuku mog bratanca i bratanicu, kako pesnicama tako i palicama koje su izvukli iz auta – priča zabrinuti stic i dodaje:

– U cijeloj frci, naišlo je još jedno vozilo iz kog su izašla još dva momka, te su i oni počeli da ih tuku i da ih šutiraju, a u jednom momentu su čak povukli moju bratanicu i htjeli da je bace sa mosta!

Kako priča stric povrijeđenih, da nije naišao radnik iz obližnjeg restorana, koji je uspio da spasi djevojčicu od sigurne smrti i da ih otjera, cijela situacija bi se mnogo gore završila.

– Čovjek je naišao i krenuo da rastjeruje momke koji su lupali palicama po mom bratancu i po kolima ne bi li ih u potpunosti razbili, a onda je primijetio i nju kako je guraju ka mostu u namjeri da je bace.

Na lice mjesta došla je policija i Hitna pomoć koja ih je prevezla na VMA gdje su im ustanovljene teške tjelesne povrede.

Mladić i djevojka su od jakih udaraca zadobili potres mozga, otečenu slezinu od šutiranja i velike povrede vrata i glave, a trenutno se još uvijek nalaze u bolnici na VMA.

Kako nezvanično saznaje Kurir, još uvijek nisu indetifikovani nasilnici koji su odmah po dolasku radnika iz obližnjeg restorana počeli da bježe.

Vozilo „audi A3“ koje su vozili brat i sestra tokom sudara, potpuno je uništeno, izbušene su im gume, polupana šoferka, kao i retrovizori.

(Foto: Kurir)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.