Stanivuković OBEĆAO 60 KM a Đajić ne odustaje od 100 KM za PENZIONERE

Stanivuković OBEĆAO 60 KM a Đajić ne odustaje od 100 KM za PENZIONERE

 Osim što gazi po dostojanstvu banjalučkih penzionera, Stanivuković svjesno ignoriše odluke Skupštine koje su obavezujuće i time grad vodi u haos. Umanjiti ionako nedovoljan iznos podrške jednoj od najugroženijih kategorija društva je u najmanju ruku ponižavajuće, komentarisali su iz gradskog odbora SNSD Banjaluka najavu Draška Stanivukovića o isplati jednokratne pomoć od 60 KM penzionerima.

Iz SNSD Banjaluka poručuju da to neće dozvoliti.

Podsjećamo, ranije danas gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon sastanka sa predstavnicima udruženja penzionera najavio je da će svi penzioneri sa teritorije grada dobiti jednokratnu pomoć od 60 KM.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon današnjeg sastanka sa predstavnicima udruženja penzionera najavio je da će svi penzioneri sa teritorije grada dobiti jednokratnu pomoć od 60 KM.

 

Stanivuković je danas rekao da je prijedlog Gradske uprave da penzioneri sa najnižim primanjima dobiju po 100 KM, a ostali niže iznose, ali su kaže, predstavnici udruženja tražili da sve bude raspoređeno “na ravne časti”. Broj penzionera u Banjaluci je 41.274.
autor:agencije, foto: banjaluka.net

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.