SUJETA JE BILA JAČA – Borenović o odlasku Trivićeve! Dončić je na zadnjoj sjednici samo gledao u POD

SUJETA JE BILA JAČA – Borenović o odlasku Trivićeve! Dončić je na zadnjoj sjednici samo gledao u POD

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović naširoko je progovorio o odnosima sa Jelenom Trivić.

On je za Srpskainfo rekao da je pokušao sve da održi jedinstvo partije.

„Pokušali smo sve što je bilo u našoj mogućnosti. Ali imate neke stvari koje ne možete da zaustavite. Znate da smo mnogo puta imali teške izazove i svaki put iz njih izlazili jedinstveni. Zašto se to nije desilo ovaj put, zašto je potpredsjednik PDP izašao iz partije i pravi svoju stranku, ja iskreno ni danas nemam racionalan odgovor. Ima puno izgovora, vjerovatno puno sujete, ali nema racionalnog odgovora.“ Rekao je Borenović.

Trivićeva je mejlom posalal obavještenje da napušta PDP. Otrkiro je lider partije.

Za Borenovića to je odsustvo  hrabrosti.

„Prije desetak dana je mejlom obavijestila stranku da možemo računati da formalno više nije član PDP. Ja sam očekivao da to bude saopšteno u nekom direktnom razgovoru, da se pogledamo u oči. Pa, valjda nakon toliko velikih političkih izazova koje smo zajedno prošli nema potrebe da se nešto krije, da se saopštava preko tastatura… ali to je njena odluka.“ Naveo je Borenović.

Otrkio je i datelje nedavnog sastanka Predsjedništva PDP-a.

Kako je postupio sada već bivši poslanik ove partije Radislav Dončić.

Za politiku Draška Stanivukovića kaže da je vrlo specifična:

Draško, koji je bio nevjerovatan u tom svom djelovanju kao opozicioni poslanik, dolaskom na mjesto gradonačelnika došao je u situaciju da svojim radom mora da isporuči rezultate, da u isto vrijeme bude što je više moguće čovjek koji je protivnik režima, ali na specifičan način. Možda nam treba još vremena da neke stvari počnemo razumijevati bolje. Ja mu kao predsjednik partije vjerujem kada me pogleda u oči i kaže: „Brane, Draško neće izdati i Draško će pobijediti“. To je isto rekao prije neki dan pred dvadesetak ljudi Dončiću u Gradiški i dodao: „A, hoćeš li ti, Done, izdati“? Dončić je samo gledao u pod, i pokazalo se sramno idao“ Zaključuje Borenović.

JUDA Dončić se prodao za desetine hiljada “srebrenjaka”: U PDP-u sumnjaju da je njihov bivši poslanik UZEO PARE od Jelene Trivić?!

autor: Faktormagazin/ srpskainfo.com, foto: srpskainfo

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.