„NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA, BIĆE RATA!“ Sukob bosanskih krimosa preko TikTok-a i dalje traje: KELJMENDI ovo ti je moja poruka…

„NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA, BIĆE RATA!“ Sukob bosanskih krimosa preko TikTok-a i dalje traje: KELJMENDI ovo ti je moja poruka…

Sukob bosanskih krimosa preko TikTok-a

Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija u Bosni i Hercegovini od početka novembra izaziva pažnju javnosti, a posebno pratilaca na društvenoj mreži TikTok na kojoj je u otvorenom ratu sa Amirom Pašićem zvanim Faćo, lokalnim kriminalcem.

Naime, kako smo već pisali 4. novembra je zbog njihovog sukoba na društvenoj mreži TikTok i otvorenog pozivanja i pretnji na linč, pripadnici MUP Kantona Sarajevo priveli su ih na informativni razgovor, nakon čega su pušteni. Međutim, izgleda da je rat među dvojicom kriminalaca u Bosni i Hercegovini i dalje u fokusu, pa se oni skoro svakodnevno jedan drugom obraćaju na TikToku sa nizom brojinih uvreda i pretnji.

elvis keljmendi se tokom prethodnog perioda snimao za tiktok i pretio lokalnom kriminalcu
ELVIS KELJMENDI SE TOKOM PRETHODNOG PERIODA SNIMAO ZA TIKTOK I PRETIO LOKALNOM KRIMINALCUFOTO: PRINTSCREEN TIK TOK

– Elvise, ovo nije hejt, ovo ti je poruka da se vratiš na pravi put! Izvuci pouku iz svega ovoga, to ti je moj savet – rekao je lokalni kriminalac Amir Pašić svom suparniku u lajv prenosu na TikToku-u.

Inače, ispod ovog video stoje brojni komentari, a jedan od njih je: „Kakav si ti to mafijaš kad se već četvrti dan za redom javljaš u istoj dukserici i pretiš Elvisu?!“

AMIR PAŠIĆ ZVANI FAĆO I DALJE PRETI I ODGOVORA NA SVaki komentar koji mu uputi Elvis Keljmendi
AMIR PAŠIĆ ZVANI FAĆO I DALJE PRETI I ODGOVORA NA SVAKI KOMENTAR KOJI MU UPUTI ELVIS KELJMENDIFOTO: PRINTSCREEN

Inače, ako je sudeći po objavama i komentarima više je onih pratilaca ove društvene mreže koji podržavaju Keljmendija, a jedan od pratilaca se javio sinoć i uživo dao savet Faći.

 Faćo, što si moje gaće žvaćo! Ne diraj lava dok spava i mirna ti glava. Pusti brata neka uživa u svom životu i ne brini za svoju dobrotu jer ti izgleda ne umeš mirno da spavaš i diraš pogrešnog čoveka u svom životu. Molim te ne diraj brata jer biće rata – rekao je čovek koji podržava Elvisa Keljmendija koji je početkom novembra tražio od Faće da se sastanu „oči u oči“ i da se obračunaju. Međutim, do toga, kako smo pisali, nije došlo jer je Faćo došao i priveden je u policiji, dok je Elvis navodno, kako su preneli bosanski mediji, za to vreme pozvao policiju i nije došao na dogovoreni sastanak.

elvis keljmendi na tiktok-u voli da se hvali luksuzom u kom živi
ELVIS KELJMENDI NA TIKTOK-U VOLI DA SE HVALI LUKSUZOM U KOM ŽIVIFOTO: PRINTSCREEN TIK TOK

Pa da podsetimo, Elvis Keljmendi bio je hapšen u julu prošle godine kao deo kriminlane grupe koja je švercovala drogu, a nakon hapšenja nađena je i tajna sveska klijenta. U oktobru prošle godine Keljmendi je postao svedok tužilaštva i otkrio je sve tajne tog klana.

autor:http://kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.