Tri znaka mrze da budu singl: Uvijek imaju partnera za „brzu akciju“

Tri znaka mrze da budu singl: Uvijek imaju partnera za „brzu akciju“

Tri znaka mrze da budu singl.

Dok neki znakovi napreduju u tome što su sami, drugi mrze da budu singl, pa pristupaju izlasku gotovo kao da je to posao s punim radnim vremenom i neće prestati da skeniraju dok ne pronađu savršenog partnera.

3 znaka koji „mrze“ da budu sami:

Bik

Bik se rijetko osjeća potpunim sve dok ne pronađe „drugu polovinu“. Kao znak kojim vlada Venera, planeta ljubavi, sanjaju o prvim sastancima, romantičnim večerama i leptirićima u stomaku. Njihov cilj je da pronađu partnera za dugotrajnu vezu, kako bi nesmetano uživali u rutini koja im se toliko sviđa.

Rak

Rakom vlada mjesec, koji oličava sigurnost u svim njenim oblicima, uključujući i emocionalnu sigurnost. Ovaj empatičan vodeni znak je profesionalac u tešenju onih oko sebe, ali takođe vole da se o njima brine. Rak žudi za stabilnošću i lakoćom u vezi, pa se često osjećaju izgubljeno i preopterećeno kada su slobodni.

Vaga

Vage su prosto pod stresom kada su slobodne. Njihov cilj je da odmah pronađu idealnog partnera i čine sve da se to dogodi. Kao znak kojim vlada Venera, Vaga je po prirodi znak koji se revitalizuje flertom. One vole ljubav, ali takođe žude za pažnjom. Zato se ovaj vazdušni znak osjeća pod stresom kada ne vidi potencijalnog partnera na horizontu. Umjesto da se povuče i čeka da vidi ko će biti srećnik koji im se nađe na putu, oni će se žaliti svim svojim prijateljima koliko mrze svoju usamljenost.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.