Tužilaštvo u Trebinju dobilo potvrdu da Nebojša Vukanović NEMA ZAVRŠEN FAKULTET?

Tužilaštvo u Trebinju dobilo potvrdu da Nebojša Vukanović NEMA ZAVRŠEN FAKULTET?

Tužilaštvo je po prijavi portala Autetično, formiralo  predmet T60 KTA 0012901 22 a u vezi istrage da li Nebojiša Vukanović ima završen fakultet u Nikšiću.

Predmet je zadužio postupajući tužilac Dino Redžović. Tvrdi portal Autetično.

Istraga je u završnoj fazi i dobijena je potvda od Filozofskog fakulteta u Nikšiću da Nebojša Vukanović nikada nije diplomirao na tom fakultetu. Navodi ovaj postal.

Ako je ova informacija tačna, a uskoro će je potvrditi ili demantovati Tužilaštvo, Nebojša Vukannović se godinama lažno predstvaljao.

Podsjećamo, Nebojša Vukanović tvrdi da je diplomirao na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Nikšiću, a radno iskustvo je stekao radeći kao peofesor istorije i geografije od od 2007. do 2010. godine. Zaključuje ovaj portal.

autor:autentično, foto:faktormagzin

Share

Jedan komentar na “Tužilaštvo u Trebinju dobilo potvrdu da Nebojša Vukanović NEMA ZAVRŠEN FAKULTET?

  1. Ova strina vuka otvori usta i palaca po tudim stvarima, a nepisneni kao i nas drasko koji je samo podnosio neke krivicne prijave skako kao majmun ispred kajaka, ljubio se sa ovom strinom vukom iz Trebinja. sve moj do mojega i to voditi politiku i narod nisu ni da im povjeris da cuvaju dvije ovce i njih bi izgubili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.