U Kozarskoj Dubici pronađen kilogram droge

U Kozarskoj Dubici pronađen kilogram droge

U Kozarskoj Dubici pronađen kilogram droge.

U okviru akcije „Plantaža 2024“ policija iz Kozarske Dubice je u ovoj lokjalnoj zajednici pronašla kilogram droge.

Iz Policijske uprave Prijedor su saopštili da su policajci iz Kozarske Dubice u okviru pomenute akcije u ponedjeljak uhapsili lice S.Z. iz ove lokalne zajednice kod koga je pronađeno i oduzeto 57,9 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i digitalna vaga.

„Uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici juče je izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi S.Z. kom prilikom je pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 1.059,35 grama, osam saksija sa zasadom biljke indijske konoplje, metalna mrvilica i dvije lampe“, naveli su iz policije.

Dodali su da su nakon završene kriminalističke obrade nad licem S.Z., uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, osumnjičeni je predat u nadležnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

autor:http://NEZAVISNE.COM

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.