Prnjavor: Ukradeno zlato vrijedno 100.000 KM

Prnjavor: Ukradeno zlato vrijedno 100.000 KM

Ukradeno zlato vrijedno 100.000 KM

Policija je identifikovala M.B. iz Gradačca, osumnjičenog da je iz kuće u Prnjavoru, ukrao investiciono zlato, zlatne poluge i dukate ukupne vrijednosti oko 100 000 KM.

Naime, službenici Policijske stanice Prnjavor u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka, Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijskom stanicom Gradačac, identifikovali su i izvršili kriminalističku obradu M.B. kojeg terete da je počinilo krivično djelo teška krađa.

M.B. sumnjiče da je 4. novembra uz upotrebu podesnog predmeta obio bravu ulaznih vrata kuće u Prnjavoru, potom izvršio premetačinu i ukrao zlato.

“ Tokom kriminalistčke obrade M.B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Nakon kopletiranja i dokumenotvanja predmeta, lice M.B. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka“, navode iz PU Banjaluka

autor: Faktormagazin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.