Užas u Hrvatskoj: Dječaka usred dana uhvatili i na silu ošišali

Užas u Hrvatskoj: Dječaka usred dana uhvatili i na silu ošišali

Uznemirujuća objava pojavila se u Facebook grupi Čakovčanke i Čakovčani. Administrator je objavio poruku majke koja je ispričala da su njenog sina u petak usred bijela dana napala tri mladića i na silu ga ošišala.

„Mi kao roditelji, ja kao majka, užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. uslijed bijela dana, na tržnici u Čakovcu trojica neznanih mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze…“, poručila je dječakova majka.

Objava je užasnula članove spomenute grupe. Dječaku su pružili podršku, a neki od njih su tražili da se objave identiteti počinilaca.

Kako saznaje Index.hr, sve se dogodilo oko 18 sati ovoga petka na gradskoj tržnici u Čakovcu. Tržnica radi u jutarnjim satima, a kasno popodne i naveče je djeca i mladi koriste za okupljanja i druženja.

Index saznaje da policija zna ko su mladići koje se dovode u vezu s ovim događajem i sa svima će uskoro obaviti razgovore. S obzirom na to da se radi o djeci, svi razgovori obavljaju se u prisustvu roditelja. Prema informacijama navedenog portala, policija još nije došla do saznanja s kakvim je motivom dječaku obrijana glava, a mogući motivi sežu od osvete pa sve do TikTok izazova ili nečeg sličnog.

„Saznali smo za događaj dva dana kasnije, sve utvrđujemo“

Iz policije ne žele detaljno govoriti o slučaju jer je riječ o maloljetnicima.

„Utvrdićemo što se dogodilo. Nažalost, mi smo tek dva dana kasnije dobili dojavu o događaju pa smo tek tada mogli početi s istraživanjem. Roditelji su prijavili juče događaj policiji, istog je dana informacija o događaju objavljena i u Facebook grupi. Kako se radi o djeci, postupanje ima svoje specifičnosti i potrajaće neko vrijeme. Kriminalističko istraživanje je u toku i utvrđujemo što se tačno dogodilo“, rekli su za Index iz međimurske policije.

Autor:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.