DEVOJČICA (10) POKUŠALA DA POBJEGNE KROZ PROZOR, PA SE STUB OBRUŠIO NA NJU! Detalji užasa u Obrenovcu, poznato stanje deteta!

DEVOJČICA (10) POKUŠALA DA POBJEGNE KROZ PROZOR, PA SE STUB OBRUŠIO NA NJU! Detalji užasa u Obrenovcu, poznato stanje deteta!

Užas u Obrenovcu

Devojčica S. J. (10) zadobila je teške povrede u subotu u Obrenovcu kada je na nju pao zid.

Do nesreće je, kako Kurir saznaje, došlo kada je devojčica ostala sama kod kuće sa sestrom, a na nju je pao stub nakon što je pokušala krišom da izađe iz kuće.

– Devojčica i njena sestra koja je završila sedmi razred, ostale su same kod kuće jer su im roditelji otišli za Beograd zbog lekarskog pregleda.

Budući da su ostale ostale zaključane u kući, a devojčica je htela da izađe napolje sa drugaricom, ona je pokušala da izađe kroz prozor.

Uhvatila se za stub koji je bio nemalterisan i on se obrušio na nju – ispričao je jedan od komšija za Kurir.

Kako saznajemo, devojčica je slomila četiri zuba i jagodišnu kost, a takođe ima i hematom na glavi.

– Tek je čeka operacija, zadobila je grozne povrede, ali kažu da će biti dobro, svi se i nadamo tome, strašno je to što se dogodilo, a deca kao deca, hoće nešto po svaku cenu – rekao je naš sagovornik.

Užas u Obrenovcu

Inače, o ovoj porodici, komšije imaju samo reči hvale, dok za decu kažu da su vaspitana i da ih je začudilo da je devojčica pokušala ovako nešto.

Međutim, kako kažu, očigledno ju je povukla dečija želja za igrom.

autor: kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.