Uzavrelo u SDS: Savić i Perić pitaju se zašto ih gradonačelnik Bijeljine napada

Uzavrelo u SDS: Savić i Perić pitaju se zašto ih gradonačelnik Bijeljine napada

Uzavrelo u SDS.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić rekao je da bijeljinski gradonačelnik Ljubiša Petrović napadima na njega pokušava da ubire političke poene preko stranačkog kolege.

“Ne postoji sukob sa Petrovićem, tu postoje napadi na mene, koje ne mogu da razumijem. On je izjavio da, navodno, postoji nekakva dokumentacija o mojoj saradnji pa neka je pokaže. Mislim da je sve ovo pokušaj ubiranja političkih poena putem leđa stranačkog kolege”, rekao je Savić.

Uoči sjednice Glavnog odbora SDS u Loparama, načelnik Savić je izjavio novinarima da mu je šokantno što je sav napad oko litijuma usmjeren na njega i da je o ovoj temi bilo mnogo političkog podmetanja.

On je odbacio Petrovićeve optužbe da sarađuje sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata i nazvao ih besmislenim.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić rekao je da nije skoro imao kontakte sa Petrovićem i da ne zna zašto se našao na meti njegovih napada.

“Od početka sam u SDS i do sada sam svojim radom pokazao da mogu sarađivati sa onima koji su sa mnom u stranci, a svakako da mogu sarađivati čak i sa onima koji su mi do juče bili politički protivnici, kada je riječ o interesu naroda”, istakao je Perić, prenosi Srpskainfo.

Sjednici Glavnog odbora SDS, koja se održava u Loparama, ne prisustvuje Petrović.

Sjednica Glavnog odbora SDS održava se u Centru za kulturu i informisanje u Loparama.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.