Monstrum u Dalmaciji više od 100 puta silovao curicu s invaliditetom. Dobio 6 godina

Monstrum u Dalmaciji više od 100 puta silovao curicu s invaliditetom. Dobio 6 godina

Više od 100 puta silovao curicu s invaliditetom.

MONSTRUM koji je dvije godine spolno zlostavljao i iskorištavao teško bolesnu curicu s visokim stupnjem invaliditeta na splitskom je sudu osuđen na šest godina zatvora, prenosi Dalmatinski portal.

57-godišnji pedofil bio je prijatelj roditelja curice koja je u doba kada su djela počinjena imala tek nešto više od 11 godina. Skidao je s djevojčice odjeću, zahtijevao je i od nje da to čini, nasrtao je i spolno je iskorištavao premda ga je djevojčica odgurivala zbog boli, piše Dalmatinski portal.

Ulovila ga majka

Činio je to sve dok ga jednom prilikom nije u zločinu ulovila majka curice. Tada je sve i snimao mobitelom.

Kasnije je otkriveno da je dvije godine spolno zlostavljao curicu.

Kako se navodi, za 29 teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta dobio je po tri godine zatvora, za jedno kazneno djelo koje je ostalo u pokušaju tri godine, za isto kazneno djelo u vezi s iskorištavanjem djece za pornografiju pet godina te za svako od 100 kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina po godinu zatvora. Kada se sve zbroji, piše Dalmatinski portal, osuđen je pojedinačno na 195 godina zatvora.

No, na kraju mu je izrečena jedinstvena kazna od samo šest godina zatvora. S obzirom na to da je suđenje bilo zatvoreno za javnost, ne zna se kako je obrazložena ta presuda.

autor:http://index.hr

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.