Vlado Trišić i BN televizija u NERVNOM RASTROJSTVU: Skup u Banjaluci nazvao „BALOM IZDAJNIKA“ bez ijedne poruke

Vlado Trišić i BN televizija u NERVNOM RASTROJSTVU: Skup u Banjaluci nazvao „BALOM IZDAJNIKA“ bez ijedne poruke

Samo je Vladi Trišiću i BN televiziji bilo teže od Nebojše Vukanovića gledati sinoćni miting  SNSD -a u Banjaluci na kojem je bilo 50.000 ljudi.

Trišić nije mogao izdržati pa je preko svog portala, koji ne priznaje da je njegov, odlučio skup nazvati „balom izdajnika bez ijedne poruke“.

Ili nije slušao poruke ili je bio toliko iznerviran da ih nije čuo, a to što je 50.000 ljudi nazvao izdajnicima o tome bi se trebali baviti nadležni  organi.

Naravno da je veliku minutažu BN televizija, posvetila Davoru Dragičeviću koji se pojavio na Trgu Krajine, pokušavajući da privuče pažnju prisutnih, te skrećući medije na problem ubistva njegovog sina Davida.

Zannimljivo je da Davor Dargičević nije pojavljivao na skupu opozicije i nije ni njima ukazao ono šta piše po društvenim mrežama a to je da su ga lideri opozicije iskoristili i na tragediji njegove porodice dobili velike političke poene.

autor:faktormagzin, foto:faktormagazin

Share

Jedan komentar na “Vlado Trišić i BN televizija u NERVNOM RASTROJSTVU: Skup u Banjaluci nazvao „BALOM IZDAJNIKA“ bez ijedne poruke

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.