Kovačević: Vukanović zasluženo na čelu amaterske grupe „loših đaka“

Kovačević: Vukanović zasluženo na čelu amaterske grupe „loših đaka“

Kovačević, Vukanović zasluženo na čelu amaterske grupe „loših đaka“.

Delegat Kluba srpskog naroda u Domu naroda parlamenta BiH Radovan Kovačević naglasio je da ni Anja Ljubojević, ni Igor Žunić, a ni on nikada nisu prihvatili da učestvuju na konferenciji koju organizuje ambasador Velike Britanije u BiH, niti su uopšte o tome sa bilo kim i razgovarali.

„Mene su iz Vestminster fondacije, bez preciziranja teme, nekoliko puta zvali da dogovorimo sastanak, koji na kraju nikada nismo dogovorili, niti realizovali. Anja Ljubojević i Igor Žunić su na imejl dobili poziv za učešće na konferenciji, ali na isti uopšte nisu odgovorili“, pojasnio je Kovačević, koji je i portparol SNSD-a.

On je dodao da je na promotivnim materijalima konferencije, koje je nesrećni Nebojša Vukanović objavio, jasno naznačeno da niko od njih troje nije potvrdio učešće, ali to neuki Vukanović nije umio pročitati.

Kovačević je naveo da pored njihovih imena u zagradi stoji „TBC“, što je skraćenica za „to be confirmed“, a što u prevodu znači da učešće nije potvrđeno.

„Poslije Vukanovićevog kolege /Đorđa/ Vučinića koji je samouvjereno tvrdio da nije bio na sastanku sa bilo kim iz OEBS-a, već iz OSCE-a /organizacija se na srpskom jeziku zove OEBS/, sada je i Vukanović, ne znajući da pročita napisano, lažno optužujući ljude da su ‘engleski đaci’, samo još jednom potvrdio da je zasluženo na čelu amaterske grupe ‘loših đaka'“, zaključio je Kovačević.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.