Tragedija: Zbog komplikacija poslije porođaja preminula žena (29)

Tragedija: Zbog komplikacija poslije porođaja preminula žena (29)

Zbog komplikacija poslije porođaja preminula žena (29).

Žena Е.H. (29) iz Gračanice preminula je nakon komplikacija poslije porođaja.

– Dana 22.05.2024.godine, oko 21,15 sati, PS Lukavac je obaviještena od strane SHMP DZ Lukavac, da je u navedenu zdravstvenu ustanovu sanitetskim vozilom Opšte bolnice Gračanica dovezena ženska osoba Е.H. (1995) iz Gračanice, bez znakova života, kojom prilikom je dežurni ljekar Doma zdravlja Lukavac konstatovao smrt imenovane – saopšteno je iz MUP-a TK, prenosi Avaz.

Prema navodima prijave, Е.H. je zbog komplikacija nakon poroda u Opšte bolnici Gračanica, od strane dežurnih ljekara bolnice,u pratnji medicinskog osoblja upućena u JZU UKC Tuzla, ali je u toku hitnog prevoza došlo do gubitka znakova života ih kojih razloga je prevezena u SHMP Doma zdravlja Lukavac gdje je pokušana reanimacija pacijenta, ali na žalost, bezuspješno.

– O događaju je upoznat dežurni tužilac KTTK-a, po čijem nalogu je tijelo preminule prevezeno u Komemorativni centar radi obdukcije. Potrebne istražne radnje preduzeli su istražitelji OKP PU Lukavac, a sve dalje radnje, prema instrukcijama tužioca u narednom periodu, preduzimaće istražitelji OKP PU Gračanica – saopšteno je iz MUP-a TK.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.