Zoran Talić pristupio SPS-u

Zoran Talić pristupio SPS-u

Zoran Talić pristupio SPS-u

Bivši predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić pristupio je danas Socijalističkoj partiji Srpske, a dobrodošlicu mu je poželio lider SPS-a Goran Selak.

Na konferenciji za medije u prostorijama Glavnog odbora Socijalističke partije Srpske obratili su se danas lider SPS-a Goran Selak i Zoran Talić, koji je izrazio zadovoljstvo zbog pristupanja ovoj partiji.

“Dok sam rukovodio Skupštinom Grada, gospodin Selak i ja smo imali dobru saradnju koja je uvijek rezultirala korisnim projektima i programima za razvoj našeg Grada.

Iz takve saradnje izrodila se ideja da zajedno, sa kvalitenim ljudima koji su ostvareni u svojim profesionalnim i životnim aktivnostima, a nalaze se uz nas, nastavimo djelovanje u Socijalističkoj partiji Srpske.

Opredijeljeni smo, a u skladu sa programom Socijalističke partije Srpske, da u vremenu političkih i ekonomskih turbulencija, promovišemo zdrave ekonomske politike, konkretne i korisne socijalne mjere, te da se u ključnim trenucima za Republiku Srpsku ponašamo dosljedno i nacionalno odgovorno”, rekao je danas Talić na konferenciji za medije.

SPS dobar tim

On je dodao da SPS čine sjajni mladi ljudi, odgovorni i obrazovani, pred kojima je velika budućnost, te je izrazio očekivanje da će zajedničkim snagama uraditi mnogo u interesu svakog građanina Banje Luke i Republike Srpske.

“SPS je danas dobila pojačanje u vidu dobrog, časnog i porodičnog čovjeka, koji će, siguran sam, donijeti dodatnu energiju našoj partiji.

Pred nama su Lokalni izbori, veliki izazovi, ali i veliki uspjesi. SPS gradi sjajan tim mladosti i iskustva, a naša vrata biće otvorena i ubuduće za sve vrijedne i poštene ljude, kojima su Banjaluka i Republika Srpska iznad svega.

Sa ljudima koji posjeduju lični integritet, SPS će vratiti dostojanstvo našem najvećem gradu”, poručio je danas lider SPS-a Goran Selak.

Zoran Talić je diplomirani pravnik, koji je radno iskustvo sticao u privatnom, javnom i finansijskom sektoru, te je bio angažovan i od strane međunarodnih korporacija. U Skupštinu grada Banjaluka biran je tri puta, u periodu od 2008. do 2020. godine, a funkciju predsjednika Skupštine grada Banjaluka obavljao je od jula 2017. do kraja 2020. godine.

Sastanku u Glavnom odboru SPS-a i konferenciji za medije prisustvovali su i narodni poslanici i odbornici SPS-a iz Banjaluke.

autor: http://banjaluka.net

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.