BIO PROMOTER PRESAĐIVANJA KOSE: Cecin bivši dečko danas taksira za 550 dinara

BIO PROMOTER PRESAĐIVANJA KOSE: Cecin bivši dečko danas taksira za 550 dinara

Bivši dječko Cece Ražnatović maneken Vladimir Cvetković Cvele (44) kog je, pre sadašnjeg partnera Bogdabna Srejovića, jedino predstavila javnosti, radi kao taksista linijskog vozila na relaciji Novi Sad – Beograd, a vožnju po osobi naplaćuje 550 dinara.

Nakon što je napustio modnu pistu, Vladimir je jedno vrijeme radio kao promoter za presađivanje kose, budući da je i sam radio pomenutu intervenciju. Međutim, sad je promenio posao.

– Vladimir od tog posla ne može da zaradi, jer maksimalno može da uzme 2.200 dinara kada vozi četvoro ljudi, a toliko ga staje samo gorivo i putarina od Novog Sada do Beograda – tvrdi navodno blizak prijatelj nekadašnjeg manekena za „Alo!“, pa objašnjava zbog čega mu se posao koji radi ne isplati:

– On to ne radi svakodnevno, već samo kada ide poslom u Beograd da bi izvukao troškove puta. Budući da nema stalan posao i primanja, a često se desi da mora da skokne do srpske prestonice, on se prijavi na tu aplikaciju i vozeći druge ljude zapravo isplati svoj put. On samo vozi, a ostali putnici plaćaju gorivo i putarinu – objasnio je navodno izvor.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.