Emili se vraća u Pariz, snima se druga sezona

Emili se vraća u Pariz, snima se druga sezona

Zvanično je započelo snimanje druge sezone popularne Netfliksove serije „Emili u Parizu“, a društvene mreže su preplavile fotografije sa seta novih epizoda glavnog lika, glumice Lili Kolins, piše portal Dedlajn.

Emili se vraća u Pariz, Sen Trope, kao i na mnoge druge lokacije širom Francuske, nakon što su iz Netfliksa otkrili da je prva sezona bila najpopularnija humoristička serija na ovoj platformi u 2020. godini.

Naime, prema podacima Netfliksa, od početka emitovanja serije, 2. oktobra 2020. godine, u prvih 28 dana „Emili u Parizu“ gledalo je čak 58 miliona domaćinstava.

Na Instagramu i Tviteru, korisnici i veliki broj fanova dijele fotografije Lili Kolins u inovativnim modnim kombinacijama, koje su obeležile prvu sezonu.

Ovu tridesetominutnu seriju, napisao je i režirao Daren Star, američki pisac, direktor i producent mnogih televizijskih serija.

Prva sezona serije „Emili u Parizu“ bila je nominovana za dva Zlatna globusa, u kategoriji najbolje TV serije, mjuzikla i komedije, a glumica Lili Kolins je bila nominovana za najbolju glavnu ulogu u pomenutoj kategoriji.

Uz Kolins, u novoj sezoni Netfliksove serije glumiće i Ešli Park, Filipin Leroj Bolije Lukas Bravo, Samjuel Arnold, Kamil Razat i Bruno Gujeri.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.