Jutjuber se opet BAHATI: BAKA PRASE VIKAO NA KOMUNALCE, ušao u auto i pobjegao!

Jutjuber se opet BAHATI: BAKA PRASE VIKAO NA KOMUNALCE, ušao u auto i pobjegao!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nakon što je nedavno dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vrijeđanja koje se desilo na javnom mjestu pred policajcima i novinarima, ponovo je došao u sukob sa zakonom.

 

Ilić je, naime, kako piše Kurir, prije nekoliko večeri u centru Beograda došao svojim automobilom do šetališta, do mjesta gdje je to zabranjeno, prenosi Blic.

Tu se zateklo i nekoliko pripadnika komunalne milicije, ali i mnogo ljudi koji su posmatrali taj prizor.

– Ne daju mi da uđem u svoja kola. Možete li da se pomjerite da uđem u svoja kola? Ne date mi da otvorim vrata od svojih kola. S kojim pravom? Je l’ ste me slikali da sam napravio prekršaj? Okej, u prekršaju sam. Pustite me da uđem u svoja kola, molim vas, pomjerite se – drao se Baka Prase, tvrdi izvor za gorenavedeni list.

Nakon što su od njega zatražili da pokaže ličnu kartu kako bi ga legitimisali, on im je navodno rekao da taj dokument nema kod sebe, jer ga nije ponio.

Tada su mu saopštili da je i to prekršaj, ali i da mora da sačeka da dođe policijska patrola.

– Možete da uđete u svoja kola, ali ne možete da napustite lice mjesta. Ako napustite vozilom lice mjesta, snosićete sankcije – poručio mu je jedan policajac.

Ipak, Bogdan je navodno i pored upozorenja pripadnika vlasti, ušao u kola, sjeo za volan, upalio motor i pobjegao.

(Foto: Kurir, TikTok)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.