KATARSKA BOGINJA STILA NAPRAVILA POMETNJU: Svi gledali u nju, a nosi tašnu koju mnogi ne mogu ni da zamisle!

KATARSKA BOGINJA STILA NAPRAVILA POMETNJU: Svi gledali u nju, a nosi tašnu koju mnogi ne mogu ni da zamisle!

Supruga katarskog šeika i bivšeg katarskog emira Hamada ibn Halifa ela Tanija Šejha Moza ibn Naser ne dozvoljava da je iko zasjeni stilom na ovogodišnjem Mundijalu. Iz dana u dan bira sve efektnije odjevne kombinacije, a na utakmici između Katara i Holandije, prije nekoliko dana, izgledala je kao oličenje modnog sna.

 

Pojavila se u odjeći u roze i ljubičastim tonovima. Ali je prekrasnu odjeću zasjenila Valentino VSLING i to ne bilo koja tašna iz ove kolekcije. Riječ je o pink modelu, najrijeđem primjerku koji se u ovoj boji ne može naći u ponudi na zvaničnom sajtu ove modne marke.

Cijene Valentino VSLING torbi koje se prodaju u plavoj, bijeloj, ljubičastoj, metalik boji… kreću se od 1.200 (najmanji modeli) do 4.200 evra (modeli ukrašeni svjetlucavim detaljima).

Torba koju je nosila Moza spada u one najskuplje. A kada imate na umu sljedeće podatke: „Cijena najama manjih stanova u Beogradu kreće se od 450 pa i 600 evra, garsonjeru u centru nemoguće je naći ispod 300 evra, a malo veći stanovi su od 1.000 evra“, pa ovu najnižu cijenu podijelite sa 4.200 evra, dobijete računicu da jedna Valentino torba košta skoro kao 10 mjesečnih kirija u Beogradu.

Imajući u vidu bogatstvo porodice šejhe Moze koja spada u grupu najimućijih kraljevskih porodica na svijetu, pomenuti iznos je sitnica. I više od toga.

Moza je sa tribina gledala i utakmicu Saudijska Aabija – Meksiko i iznova potvrdila sjajnu modnu reputaciju.

(blic, Foto: Luiz Rampelotto / Shutterstock Editorial / Profimedia)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.