Ko je vaša prava ljubav?

Ko je vaša prava ljubav?

Svako od nas je bar jednom u životu bio razočaran u ljubavi. Neke emotivne rane je teško iscijeliti. Ali, najvažnije za našu sreću je da živimo u sadašnjosti.

Iako ste u prethodnim godinama bili meta toksičnih ljubavnih strelica, to ne znači da treba da strahujete od ljubavi i da joj zatvorite put do vašeg srca.

Ako zatvorimo svoje srce za ljubav i razvijemo strah od partnerstva i vezanosti, uništavamo priliku da ponovo budemo voljeni, da se razvijamo na putu ljubavi i živimo sreću u svom njenom potencijalu.

Strah od izdaje, gubitka ili slomljenog srca ne bi trebao da vas blokira kod svih divnih stvari koje donosi ljubavno partnerstvo.

Buđenje u zagrljaju, razgovori do zore, zajednička kafa i večera, šetnje po prirodi, poljupci u kojima odlutate u neke druge svetove, zajedničko stvaranje uspomena i još puno divnih osećanja i situacija koji su sastavni dio ljubavi.

Najvažnije što nam partnerstvo donosi je mogućnost za lični rast- zar je zaista strah vrijedan da zbog njega propustimo ovo iskustvo?

Pravi partner je neko ko će vaš zajednički život preplaviti entuzijazmom. Prava ljubav je neko kome se radujete svakog jutra, čak iako su vam dani obojeni izazovima i mračnom energijom. On je taj koji unosi svjetlost u vaš život u najizazovnijim vremenima.

To je osoba koja u vama budi razigranost i radoznalost. Neko sa kim možemo dijeliti dobro i loše. Neko ko će uvek biti tu za nas, čak i kada svi odluče da odu.

Prava ljubav je osoba koja vas prihvata i poštuje u cjelosti. To je neko sa kim ćete biti opušteni i smireni, čak i kada pogriješite i napravite korak unazad.

On je vaš oslonac, neko ko će sa vama zajedno prevazići sve oluje, piše lovesensa.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.