24 SATA NAKON AGONIJE OSMAN KARIĆ OTKRIO NOVE DETALJE: Stefan će se sutra javiti policiji i sudu…

24 SATA NAKON AGONIJE OSMAN KARIĆ OTKRIO NOVE DETALJE: Stefan će se sutra javiti policiji i sudu…

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina završila u bolnici. Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacija.

Stefan Karić, Nataša Šavija
FOTO: KURIR/PRIVATNA ARHIVA, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

24 sata nakon vesti koja je odjeknula kao bomba, za Kurir je oglasio otac osumnjičenogOsman Karić koji je i dalje u šoku zbog pomenute situacije.

– Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje – rekao je Osman i otkrio da li sumnja da je njegov sin mogao da počini ovakvu vrstu nedela:

Osman Karić
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

– Verujte mi ja sam šokiran i dalje. On nije tako vaspitan, nije tako odrastao, ali ja sa sigurnošću ne smem ništa da kažem i tvrdim. Ne znam šta da mislim, osim da mi je mnogo žao devojke i njenih roditelja, mogu misliti kroz šta sada prolaze. Kada budem znao bar deo detalja moći ću da imam neku bolju sliku i mišljenje o svemu.

Nataša Šavija, Stefan Karić
FOTO: NENAD KOSTIĆ, KURIR
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.