Banjalučka premijera filma Dušana Kovačevića 15. decembra (VIDEO)

Banjalučka premijera filma Dušana Kovačevića 15. decembra (VIDEO)

Banjalučka premijera novog filma Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“ biće održana 15. decembra u „Cineplexxu Palas“, a na projekciji će, kako je saopšteno iz ovog kina, prisustvovati i glumci.

 

Ako ste ljubitelj kultnih filmova kao što su „Ko to tamo peva“, „Maratonci trče počasni krug“ ili „Balkanski špijun“, onda sigurno s nestrpljenjem iščekujete novi film legendarnog scenariste i reditelja Dušana Kovačevića.

Kovačević se poslije skoro 20 godina vratio kameri sa filmom “Nije loše biti čovek”, tragikomičnom bajkom koja je premijerno prikazana 7. decembra u Beogradu.

Radnja filma prati Milana, nezasposlenog profesora klavira, pet godina nakon što je pod nerazjašnjenim okolnostima nestao njegov kum. Milan odlučuje da konačno razriješi ovu misteriju, bez podrške porodice i prijatelja, ali uz pomoć psa lutalice.

– Čini mi se da smo napravili film koji je odraz jednog vremena, i koji je jedna slika takozvanog, običnog života, sa neobičnim događanjima. U principu, sve što sam radio je na nekakav način paranormalno, jer naš život nije normalan. Moje viđenje svijeta uvijek je bilo pomalo sumnjičavo i nije bilo egzaktno, uvijek je bio nekakav znak da postoji još jedan paralelni svijet koji ne možemo ili ne želimo da vidimo – ističe Kovačević.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.