ĆALE, TVOJA DUŠA JE BESMRTNA, ODMORI SE, DOBRI MOJ: Pejović slomljen zbog smrti Milutina Mrkonjića, oprostio se emotivnim riječima

ĆALE, TVOJA DUŠA JE BESMRTNA, ODMORI SE, DOBRI MOJ: Pejović slomljen zbog smrti Milutina Mrkonjića, oprostio se emotivnim riječima

Pjevač Aco Pejović još jedan je u nizu koji se oprostio od Milutina Mrkonjića koji je preminuo u 79. godini poslije teške bolesti.

Pejović i Mrka su se poznavali dugi niz godina, a kako je pjevač sada otkrio, svojevremeno ga je nazivao i ,,Ćale“, što govori koliko su njih dvojica zapravo bili bliski. Aco je biranim, ali emotivnim riječima opisao bol koji osjeća zbog Mrkine smrti.

 

– Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom, pomislio sam na njega. Kada se govorilo o intelektualcima, sposobnim ljudima, uspješnim biznismenima, njegovo ime je među prvima spominjano. Uživao sam u njegovim šalama, širokom osmijehu, svakoj duhovitoj psovki i roditeljskim savjetima. Naš „Ćale“, šmeker, legenda… Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag. Što se mene tice „Ćale“, tvoja duša je besmrtna. Odmori se, dobri moj – napisao je Aco ispod Mrkine fotografije kojuje objavio na Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

Izvor: Kurir.rs

Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.