CUPKA I TRPI DOK ZVEZDAN NE DA DOZVOLU DA IDE U TOALET! Šok snimak Đuričićeve i Slavnića – „Moram, inače sam gotova!“

CUPKA I TRPI DOK ZVEZDAN NE DA DOZVOLU DA IDE U TOALET! Šok snimak Đuričićeve i Slavnića – „Moram, inače sam gotova!“

Iznenađenjima i šok scenama u ljubavnom odnosu rijaliti para Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića čini se nema kraja, jer iz dana u dan njihova veza gledaocima predstavlja pravu misteriju i „napreduje“ nekim čudnim tokom.

Da je Zvezdan Slavnić glavni u vezi sa 22 godine mlađom Crnogorkom, s kojom je prevario nevenčanu suprugu   i Anu Curčić ostavio ju je posle 13 godina braka, govori i najnoviji snimak koji uveliko kruži društvenim mrežama, a koji je izazvao burne reakcije. Dok se Anđela ponižava pravdajući se kako ga voli, a on kao da uživa u tome da ga slepo sluša i trči za njim, gledaoci i fanovi Zadruge, ali i mnoge javne ličnosti, smatraju da ljubavi tu nema, te da će veza pući već prvog dana njihovog izlaska iz rijalitija.

I taman kada se učini da smo sve videli, Anđela ponovo završi na stubu srama, ovog puta zato što ni u toalet ne odlazi dok ne dobije Zvezdanovu dozvolu!

„Je l’ mogu u WC?“, pitala ga je, na šta joj je rekao da sačeka da završe nominacije, a posle nekog trenutka, dok ga je ponizno gledala, odmahnuo je rukom kao da joj dozvoljava, pa je ustala. „Moram, inače sam gotova„, rekla je, a situaciju pogledajte na snimku:

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.