Nakon emisije o kojoj bruji region: Desingerica u podkastu zaplakao i progovorio o najbolnijoj temi, pričao i o nastupima u Banjoj Luci

Nakon emisije o kojoj bruji region: Desingerica u podkastu zaplakao i progovorio o najbolnijoj temi, pričao i o nastupima u Banjoj Luci

Nakon burne emisije u studiju Informera u kojoj je Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica ušao u sukob sa novinarkama Informera, gost našeg podkasta je upravo ovaj poznati reper i tiktoker.

O emisiji u kojoj je gostovao Desingerica već danima bruji čitava Srbija. Jedni smatraju da su reperovi stavovi potpuno ispravni, dok drugi podržavaju stavove naših novinarki.

Ipak, iako deluje čelično i propagira sebe kao snažnog muškarca dok emotivce naziva ‘cavama’, Desingerica je u našem podkastu pokazao upravo ovu stranu  ličnosti, pa je u jednom trenutku zaplakao.

Sa njim smo razgovarali  o njegovom detinjstvu, odrastanju, kako je upoznao sadašnju supugu Nevenu i estradi, za koju kaže da joj ne pripada.

– Ljudi su ljubomorni na mene, zameraju mi udaranje patikom. Pa neće babe da me slušaju, već klinci, kako to ljudima nije jasno. Ali, meni prilaze čak i žene, tresu se kad me vide. Morao sam da iščupam kablove od interfona da me ne bi proganjale obožavateljke – ispričao je on u podkastu Informer TV.

Rekao nam je i da ga je supruga Nevena odmah pozvala kada je videla njegov snimak sa Majom Marinković. Takođe, Desingerica priznaje da mu je često potreban mir i da ga pronalazi u vikendici u kojoj voli da kuva i sprema specijalitete za najbliže prijatelje.

Reper je govorio i o zabrani da peva u Banjaluci, snimcima koje je gledao a na kojima ne Draško Stanivuković, ali i kako je provodio dane u bolnici kada je imao ozbiljnu povredu koja mu je prekinula karijeru profesionalnog košarkaša.

Foto: Masha Bandjur

Kada je reč o estradi sviđa mu se rad mnogih kolega, a na pitanje da li bi dozvolio ćerki da se bavi pevanjem, rekao je:

– Bih, što da ne. Nek izgleda i kao Tea Tairović ili Karleuša, pa one su jako uspešne. Svako bi voleo da ima takve ćerke.

Da li bi ikada ušao u Zadrugu, zašto je zaplakao u podkastu i sa kojom narodnom pevačicom bi uradio duet gledajte u ponedeljak u 16 časova na Informer TV.

autor:http://informer.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.