Hailey Bieber NAJOMRAŽENIJA OSOBA NA INTERNETU: „Da se nisi udala niko ne bi znao za tebe!“

Hailey Bieber NAJOMRAŽENIJA OSOBA NA INTERNETU: „Da se nisi udala niko ne bi znao za tebe!“

Hejli Biber je preko noći ostala bez miliona pratilaca na Instagramu i postala „zlostavljačica“ nakon prozivki na račun Selene Gomez!

Da se na Instagramu ne odvijaju drame samo na domaćem terenu, dokaz su ovih dana Kajli Džener i Hejli Biber, koje su se narugale Seleni Gomez i preko noći postale omražene osobe, a da stvar bude još gora, ostale su i bez miliona pratilaca.

U komentarima ih nazivaju pogrdnim imenima, od „zlostavljačica“ do „zločestih djevojaka“, i dok njih otpraćuju, Selena Gomez postaje sve popularnija – za samo nekoliko dana dobila je 10 miliona pratilaca, pa ih sada ponosno broji na 390 miliona!

Ovim povodom se Hejli Biber, supruga Džastina Bibera, nije oglašavala, ali je prozivaju i daju joj „titulu“ najomraženije osobe na Internetu. Tako je Hejli od slatke, mirne i povučene djevojke dospjela na dno ljestvice.

„Da nije Džastina, niko ne bi znao za tebe“, „Ko si ti?“, „Puna si mržnje“, „Pala si ispod 50 miliona pratilaca“, „S tobom je gotovo“, „Nisam mogla da vjerujem da si tako zla“, samo su neki od komentara.

Selena Gomez je nakon ovog „džumbusa“ na svoju stranu pridobila i one koji do sada nisu bili njeni veliki fanovi, a ovim povodom je samo izjavila da je prerasla djetinjasto ponašanje i reakcije, te da se na neko vrijeme povlači s društvenih mreža. Hejli se nije oglašavala.

Autor:mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.