Keba u dugovima zbog alternativne medicine? „Bolje je da budeš pjevač nego travar“

Keba u dugovima zbog alternativne medicine? „Bolje je da budeš pjevač nego travar“

Kako domaći mediji pišu, pjevač Dragan Kojić Keba navodno je uložio ogroman novac u privatni biznis u oblasti alternativne medicine, ali mu posao ipak nije zaživio, te je sada navodno u velikim dugovima.

Naime, kako prodaja preparata na biljnoj bazi nije išla kako je Keba očekivao, on se uhvatio za slamku spasa, pa je od kamatara pozajmio novac da bi pokušao da oživi biznis. Kada je Kojić prvi put upao u dugove, htio je da batali posao, ali ga je supruga Olja ubijedila da ne odustaje i da nijedan početak nije lak. Situacija, uprkos svemu, nije išla nabolje, pa se Keba sada vraća muzici i planira da snimi nove pjesme.

Poznato je da Keba vodi računa o nezi tijela, ali i o stanju organizma, da se hrani zdravo, trenira, koristi razne biljke da bi održavao balans. Zato ne čudi što se opredijelio za ovakav vid biznisa. Veliki novac je uložio da sve pokrene, sklopio je ugovor s još jednim poslovnim partnerom, ali posao nije zaživio. On je svuda reklamirao preparate, ali to nije pomoglo da mu krene prodaja. Kad je video koliko je situacija loša, pričao je sa suprugom Oljom. Ona mu je rekla da ne odustaje i da treba vremena da se ovakav biznis pokrene. Na kraju je preko kolege stupio u kontakt s čovjekom koji daje novac na kamatu, pa je pozajmio nekoliko hiljada evra, sad je u dugovima do guše“, priča izvor „Republike“.

Keba je navodno uložio ozbiljan novac da oživi biznis. Rekao je da će dati sve od sebe da pokuša još jednom, a ako ne bude išlo, vratiće se pevanju.

„Ne može čovjek da zna da li je dobar u nečemu dok ne proba. Treba uvijek u životu biti uporan“, rekao je Keba, navodi pomenuti izvor.

Sada pjevač razgovara sa ljudima koji su pokrenuli sličan posao, pa mu daju savjete kako može najbolje da izreklamira proizvode. Pričaju mu da usmeno nije uvek dovoljno i da mu je sada internet najbolja opcija za to. Dosta njegovih kolega je probalo proizvode i tvrdi da su kvalitetni, ali očigledno da ljude ne zanima mnogo alternativna medicina, a i nije da je bez jake konkurencije na tržištu, kaže sagovornik i dodaje:

„Kebu je skoro jedna koleginica zezala. Rekla mu je: ‘Kebi, vrati se ti što pre pjevanju, od tog posla nema ništa! Bolje je da budeš pjevač nego travar'“.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.