Najbolji drug rijaliti zvijezde, a uzor mi Kristijan Golubović: Ubica iz Mladenovca na društvenim mrežama ima imidž „ŽESTOKOG MOMKA“

Najbolji drug rijaliti zvijezde, a uzor mi Kristijan Golubović: Ubica iz Mladenovca na društvenim mrežama ima imidž „ŽESTOKOG MOMKA“

Uroš Blažić (21), koji je jutros uhapšen pod sumnjom da je u okolini Mladenovca ubio osam osoba, a ranio 13, na društvenim mrežama se hvalio imidžom „žestokog momka“, idol mu je bio osvjedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa.

Blažić je najbolji drug bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića.

Na Instagramu su objavljivali zajedničke fotografije, a prije samo šest dana Blažić se sa Đorđevićem hvalio snimcima divljačke vožnje po gradu.

Nikola Đorđević je na Instagramu prije izvjesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se Uroš Blažić kupa u ledenom jezeru i govori da je on “mali Kristijan Golubović”, bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

– Šta je ovo? Mali Kristijan, a? Mali Kristijan? – govori Blažić na snimku kroz zube.

Na Blažićevom instagram nalogu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao “žestok momak”.

Nikola Đorđevi i Uroš Blažić
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Blažićev nalog na Instagramu je ugašen nedugo poslije masakra, a u međuvremenu su anonimne osobe otvorile novi nalog na njegovo ime. Preko tog naloga su rano jutros, usred potrage za Blažićem, objavljene poruke “Na keca prangijam” i “Rokaću ih sve do kraja”, na šta su u komentarima žestoko odgovarali drugi korisnici Instagrama, piše Blic.

Blažić je jutros uhapšen u okolini Kragujevca poslije cjelovečernje potrage. Osumnjičen je da je u selima u okolini Mladenovca ubio najmanje osmoro ljudi i ranio 13.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.