Nakon što je UBIO snimateljku: Podnijeta TUŽBA protiv Aleka Boldvina!

Nakon što je UBIO snimateljku: Podnijeta TUŽBA protiv Aleka Boldvina!

Alek Boldvin je na snimanju filma „Rust“ usmrtio koleginicu Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souza, a sada je jedan od članova ekipe podnio tužbu protiv glumca za nesavjesno ponašanje.

Serž Svetnoj, električar na snimanju tog filma u Santa Feu u Novom Meksiku, optužio je producente i druge članove fimske ekipe, uključujući i glumca Aleksa Boldvina da nisu primjenili bezbjednosne standarde i da su dozvolili da „revolver napunjen bojevom municijom bude uperen u žive ljudi na setu filma“.

Tužba Serža Svetnoja je prva koja je podnesena u slučaju slučajnog smrtonosnog pucnja koji u krajem oktobra ispalio glumac Alek Boldvin, navodi časopis Dedlajn Holivud i veb-sajt poznatih ličnosti TMZ.

Vlasti u Santa Feu u Novom Meksiku i dalje vode istragu, ali do sada nije podnijeta ni jedna tužba za taj incident sa smrtnim ishodom.

Snimateljka Halina Hačins je ubijena 21. oktobra, a reditelj Džoel Souza je ranjen kada je Boldvinov pištolj za koji je se mislilo da je bezbjedan ispalio bojevi metak.

Osim Aleka Boldvina električar Svetnoj je tužio i užarku Hanu Gutijerez i pomoćnika reditelja Dejva Holsaj koji je rekao istražnim organima da je on Boldvinu dao pištolj tokom probe.

Pravni zastupnici Boldvina, Holsa, Gutijerezove i producentske kuće nisu odmah odgovorili na zahtjev da prokomentarišu podnošenje tužbe od strane električara Serža Svetnoja.

Izvor: Telegraf

Foto: Profimedia

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.