NATAŠA ŠAVIJA NAKON OPERACIJE: KRAVARIM IZ OKA JEZIVO MI JE! Starleta progovorila i o privođenju nasilnika – „DRAGO MI JE“

NATAŠA ŠAVIJA NAKON OPERACIJE: KRAVARIM IZ OKA JEZIVO MI JE! Starleta progovorila i o privođenju nasilnika – „DRAGO MI JE“

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, zbog čega je danas operisana a sada se oglasila i otkrila kako se oseća nakon operacije ali i nakon saznanja da je Stefan karić priveden.

Nataša Šavija, Stefan Karić
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, NENAD KOSTIĆ

– Operisana sam i kao da me voz pregazio, krvarim iz oka. Znači jezivo mi je. Vidim da se dotični javio u policiju. Iskreno, ne mogu da se sastavim. Jedino mi je drago da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Nisam još videla doktora tako da ne znam kakva je situacija sa okom – rekla je Šavija.

Podsetimo, oglasila se i starletina majka za Kurir pa otkrila kako se oseća nakon nasilja nad njenom ćerko:

Nataša Šavija
FOTO: KURIR/PRIVATNA ARHIVA

– Ništa još ne znamo. Strepimo stalno i molimo se da konačan ishod bude pozitivan. Doktor još nije bio u viziti, u toku dana ćemo saznati kada će otići na operaciju – rekla je u jednom dahu majka Nataše.

Kurir.rs/ Srbija Danas

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.