Ovaj bogataš je bivši dečko Jovane Jeremić: Procurile slike sa skupocjenog ljetovanja, a ovako je pričala o njemu

Ovaj bogataš je bivši dečko Jovane Jeremić: Procurile slike sa skupocjenog ljetovanja, a ovako je pričala o njemu

Ovaj bogataš je bivši dečko Jovane Jeremić.

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića i jedne neuspješne veze, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj uspješnog privrednika Dragana Stankovića, koji je 15 godina stariji od nje.

Naime, pomenutu neuspješnu vezu, Jovana je imala sa Nenadom Sankovićem, koji je, kako se pisalo sin jednog uglednog ginekologa.

Sada su se na internetu pojavile slike Jovane Jeremić i Nenada sa skupocjenog putovanja u Španiji.

Njih dvoje na fotografijama djeluju srećno i zaljubljeno, a Jovana nije skidala osmijeh sa lica dok je pozirala sa Nenadom, a on je ljubio.

Osim toga, ovo nije jedino putovanje na koje su njih dvoje išli dok su se voljeli, pa je tako jednom prilikom Jovana objavila sliku sa njim i iz Budimpešte, uz sličan opis.

Jovana Jeremić s bivšim dečkom na ljetovanju
FOTO: JOVANA JEREMIĆ/INSTAGRAM

 

– To mi je prijatelj sa povlasticama. On ima sve povlastice! Srećna sam, ispunjena. Kod mene je sve uvijek kvalitetno, ozbiljno, ispunjena sam u svakom smislu. On je negdje moj tip frajera. Hendlujem i bivšeg muža i dijete. Dosta vremena je trebalo da prođe da bih kćerkicu upoznala sa Nenadom. Rano je još za djecu, za još jedno dijete, rano je – pričala je tada Jovana Jeremić za Blic.

– Jovanin novi dečko Nenad pravi je gradski frajer. On je ’92. godište, radi u jednom državnom preduzeću, veoma je cijenjen u svom poslu i uticajan. Njegov otac poznati je ginekolog, jedan od najboljih u Srbiji. Do 2014. godine radio je u GAK-u „Narodni front“, a sada radi u jednoj uglednoj privatnoj klinici. Veoma su imućna I poštovana porodica – objasnio je izvor jednom prilikom za Alo.

autor:http://srpskainfo.com

Share

Jedan komentar na “Ovaj bogataš je bivši dečko Jovane Jeremić: Procurile slike sa skupocjenog ljetovanja, a ovako je pričala o njemu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.