„PADALA SAM PET PUTA U NESVEST, CARA SMO PRIJAVILI POLICIJI“ Slovenka u beznađu zbog Filipovog IŽIVLJAVANJA nad Aleks

„PADALA SAM PET PUTA U NESVEST, CARA SMO PRIJAVILI POLICIJI“ Slovenka u beznađu zbog Filipovog IŽIVLJAVANJA nad Aleks

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, osjeća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja svoje ćerke i njenog dečka Filipa Cara u „Zadruzi“.

Njena majka nije oka sklopila od trenutka kad je uočila Filipa kako fizički nasrće na njenu ćerku. Zbog ovih jezivih kadrova iz Zadruge, Slovenka tvrdi da se jako uzrujala, kao i da nije mogla odgledati do kraja njihove tuče, jer je padala, čak pet puta u nesvijest.

Slovenka je izustila nekoliko rečenica, dok su joj suze lile niz lice, a kako nam je priznala, Aleksandrina sestra je zajedno sa advokaticom zbog nemilog događaja rešila da presavije tabak.

– Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenulA sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesrti i zato sam napustila karijeru. J* bem li mu poreklo, obolela sam od njege. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvet – pričala je Slovenka duboko uzrujana.

Kurir.rs/M.K

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.