„Pili smo svaki dan, seksali se nekoliko puta dnevno i to gotovo četiri mjeseca“!

„Pili smo svaki dan, seksali se nekoliko puta dnevno i to gotovo četiri mjeseca“!

Glumačka zvezda Vil Smit nastavlja s promocijom svoje nadolazeće biografije „Vil“ i jednako kao i do sada, sasvim otvoreno progovara o nekim temama.

Ovog puta Vil Smit gostovao je u emisiji ‘The Oprah Conversation’ voditeljke Opre Vinfri te je između ostalog pričao o ranim danima braka s Džedom Pinket Smit i, kako sam kaže, spektakularnim seksom koji je tada iskusio.

„Pili smo svaki dan, seksali se nekoliko puta dnevno i to gotovo četiri mjeseca’, pročitala je deo biografije glumca u emisiji Opra Vinfri.

„Na trenutke sam pomislio da se radi o takmičenju, ali u svakom slučaju, predamnom su bile samo dvije opcije – seksualno zadovoljiti tu ženu ili umrijeti pokušavajući“, pročitala je dalje Vinfri.

„Naravno, početak naše veze je bio puno kompleksniji od toga, a ti prvi mjeseci su stvarno bili spektakularni“, izjavio je Smit i dodao: „Nikad do tada nisam upoznao drugu osobu s kojom sam se u konverzaciji bolje povezao nego s Džedom.“

Vil Smit i Džeda Pinket Smit svoju vezu započeli su 1995. godine, kada se glumac razveo od svoje prve supruge Širi Zampino. Vjenčali su se dvije godine kasnije i kako sami kažu, odlučili su da odbace ideju konvencionalnog braka te su umjesto u „bračni zatvor“ uplovili u pravo prijateljstvo.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.