Plastik fantastik! Ko je sve sa estrade išao kod plastičara „na remont“

Plastik fantastik! Ko je sve sa estrade išao kod plastičara „na remont“

Bavljenje estradnim poslom često od žena zahtjeva da, pored talenta, moraju dobro izgledati. Posljednjih godina pjevačice, starlete i druge medijske ličnosti savršenstvo pokušavaju da dostignu radeći razne estetske intervencije na svom licu i tijelu i ne štede novac kad je to u pitanju.

 

Neke od „zvijezda“ su u potpunosti promijenile lični opis. Gotovo da ih ne možete prepoznati na fotografijama iz prošlosti.

Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, Marina Visković, Nikolija Jovanović, Andreana Čekić, Sonja Vuksanović, Ana Korać, Aleksandra Subotić, Dalila Dragojević, Maja Marinković samo su neke od zvijezda i zjvezdica koje su korigovale ono što im se nije sviđalo. A to je, zamalo, sve!

Iako se na prvi pogled vidi da su imale brojne zahvate na licu, kontaktirali smo doktoricu estetske medicine Mariju Ristanović kako bi nam pojasnila šta su tačno radile na sebi.

– Gotovo sve su uradile iste ili slične estetske zahvate. To su, prije svega, rinoplastika, estetska operacija nosa, zatim takozvani full-face approach, cjelovit pristup remodeliranju lica. Osim toga, rađene su im i mimične bore na čelu i području oko očiju, takozvane „svračije nožice“ korigovale su neurotoksinom botoksom.U posljednje vrijeme veoma je popularan tretman podizanja i zakošenja uglova oka i obrva, takozvane mačje oči ili fox eyes. Ovaj zahvat košta 850 evra. Taj tretman su nesumnjivo radile Ana Korać i Maja Marinković- otkriva doktorica Ristanović.

Ona se osvrnula i na estetske zahvate Cece Ražnatović i Jelene Karleuše. Po riječima doktorice, ono što se zaključuje na osnovu fotografija je da su obe pored grudi povećale i zadnjicu.

– To je jasno kao dan. Ugradnja implantata u zadnjicu je 3.200 evra, ali u inostranstvu je znatno skuplja – navodi doktorka.

Pored ovoga, vidljivo je da su pjevačice korigovale i zube, ali i obrve, kao i grudi, što je svakako dodatni trošak.

Doktorica Marija Ristanović nam je otkrila i koliko žene troše da bi imale zadovoljavajući izgled.

– Hirurška operacija nosa je oko 2.500 evra, fileri se kreću oko 200 do 250 evra po jednom mililitru, botoks po zoni je 100-120 evra. Okvirno, za jedno remodeliranje lica, u koje su uključeni fileri i botoks, potrebno je izdvojiti od 2.000 do 3.000 evra, u zavisnosti od stanja i želje pacijenta – završava doktorica Ristanović.

 

Izvor: Kurir

foto: Kurir

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.