POSKIDAO ALBANSKE ZASTAVE U BEOGRADU: „Ćaletov sin“ slupao zlatni porše

POSKIDAO ALBANSKE ZASTAVE U BEOGRADU: „Ćaletov sin“ slupao zlatni porše

Poslјednjih mјeseci Nikola Keljanović, poznatiji kao „Ćaletov sin“, napravio je pravu buru u javnosti.

Ovaj jmladić od oko 20 godina digao je veliku prašinu kada je slupao zlatni porše, a posljednjih dana ponovo se digla bura kada je po Beogradu sa grupom momaka poskidao albanke zastave sa bandera. Ali to je samo jedan od nizu skandala ovog, bahatog bogatog momka. Međutim, mnogi se pitaju, odakle njemu toliki novac.

„RAD JE STVORIO ČOVEKA, A NERAD GOSPODINA“

„Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja ‘završiću fakultet, biću obrazovan’. Koga boli uvo?! Realno, samo lova, kola i tako dalje“, ispričao je Keljanović jednom prilikom za „Balkan info“.

Činjenica je da njegov otac, po sopstvenom priznaju, ima građevinsku firmu u Nemačkoj, ali Nikola za sebe kaže i da je „najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima“.

Javnost posebno šokira njegovo rasipništvo, gomile evra na sve strane, skupi automobili, bahaćenje… koji se redovno mogu videti i na njegovoj Instagram stranici, ali i na stranici „nerad tips“. Upravo je to i naziv tipserskog sajta u Srbiji, navodi Mondo.

S druge strane, govoreći o ocu Nikola je i sam jednom prilikom izjavio da negov otac ima građevinsku firmu u Njemačkoj i da se ne ponosi postupcima svog sina, a da majka nerijetko i negira da je Nikola upravo njeno djete.

PONOSI SE NAČINOM ŽIVOTA

Kada je reč o njegovom stilu života na koji je ponosan, kaže da to sve „predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti“.

Ispod njegovih objava uvijek je veliki broj komentara, kako negativnih, tako i pozitivnih.

Na svom Instagram profilu Nikola se neretko hvali dobrim kolima, gomilom novca, skupocenim satovima, a svaki njegov noćni izlazak košta bar 1.000 evra.  „Ja ako imam pare, mene će svako da poštuje. Šta mene briga da li mi je neko pravi ili lažni prijatelj. To se sad tako gleda“, izjavio je jednom prilikom.

SLUPAO ZLATNOG PORŠEA

Da podsjetimo, „Ćaletov sin“ je došao u žižu javnosti kada je prošle godine slupao tatinog zlatnog „poršea panameru“ i time se pohvalio na svom Instagram profilu. Nakon udesa, ovaj istetovirani momak ironično je poručio „Ubiće me ćale“, a onda je snimio svog razlupanog ‘poršea’ uz komentar „Biće bolje“.

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.