Posljednji Marinkov nastup: Pjevao sa sinovima, a teška bolest već uzela maha

Posljednji Marinkov nastup: Pjevao sa sinovima, a teška bolest već uzela maha

Marinko Rokvić preminuo je u subotu u svom domu na Košutnjaku nakon godinu dana borbe sa teškom bolešću.

Region još ne može da se o poravi od šoka nakon iznenadne vijesti o smrti Marinka Rokvića, a iz dana u dan mnogi objavljuju njegove posljednje fotografije i video snimke iz života i raznih gostovanja po Srbiji i dijaspori, a sada je izašao i onaj posljednji.

Naime, isplivao je snimak Marinkovog posljednjeg nastupa koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pjevač je scenu podijelio sa sinom Nikolom Rokvićem, a na snimku može se vidjeti kako je pjevač nažalost već bio neprepoznatljiv zbog bolesti sa kojom se borio i nažalost na kraju izgubio.

Rokvić se borio i sa teškom bakterijom koju je zadobio tokom liječenja, što je pogoršalo njegovo zdravstveno stanje, a kasnije i sa metastazama. Od prvog trenutka bio je spreman za borbu i nije klonio duhom, navodi za Kurir izvor blizak porodici.

Marinko je primao hemoterapije, koje su u početku djelovale, pa je polako počeo da se vraća svakodnevnim aktivnostima i osjećao se dobro. Nažalost, nije mogao da se vrati muzici i nastupima jer je poslije nekoliko mjeseci od operacije, dok su još trajali oporavak i liječenje, otkriveno da ima metastaze na drugim organima, pa je morao da se podvrgne novim, jačim hemoterapijama. Za to vrijeme nije ga uopšte bilo u javnosti, a samo dva puta kratko se oglasio u medijima.

– Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam imao teške simptome. Medutim, poslije korone mi se pojavila neka bakterija, koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mjesecima se borim s njom. Nadam se da sad ide malo nabolje. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe – naveo je pjevač u posljednjem razgovoru sa novinarima.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.